Stichting CultuurCentrum Zundert
 

Zodra het programma voor het nieuwe theaterseizoen bekend is vindt u hier informatie over de geplande voorstellingen.

 

Hieronder vindt u de geplande voorstellingen uit het afgelopen theaterseizoen die als gevolg van de coronamaatregelen zijn uitgesteld. We proberen die in het seizoen 2020/2021 alsnog te programmeren.

Rob Scheepers:  'Gulzig'

Zaterdag 2 mei 2020

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 18

 

Deze voorstelling kan vanwege het coronavirus niet doorgaan op 2mei.

Als u een kaartje heeft gekocht wordt u geïnformeerd of deze voorstelling wordt verplaatst of definitief wordt afgelast.

 

Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na zijn traditionele Nieuwjaarsconference onder de rivieren is het nu tijd voor zijn derde landelijke show.

Geen hoofdzonde is Rob vreemd.

 

 

Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer qualitytime, meer optredens, meer borrelnootjes, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer……..van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent en niet kent. Maar wie wil dat nou niet?

 

Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kan u nog meer grappen verwachten. En meer verhalen. En meer lachen. Meer van alles!
 

“De timing van Rob Scheepers – niet onbelangrijk bij cabaret – is perfect” en “vakkundig en snedig” (Eindhovens Dagblad)         

 

Quatre Ventos:  'Fado Mundo'

Zaterdag 16 mei 2020

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 18

 

 

 

Deze voorstelling kan vanwege het coronavirus niet doorgaan op 16 mei.

Als u een kaartje heeft gekocht wordt u geïnformeerd of deze voorstelling wordt verplaatst of definitief wordt afgelast.

 

 

De Portugese zanger en gitarist Emanuel Pessanha is sinds twintig jaar de voorman van het ijzersterke fadokwartet Quatro Ventos. Om te laten zien dat de fado veel meer is dan alleen een Portugees muziekgenre, brengt de groep in ‘Fado mundo’ een verrassende selectie Portugese versies van liedjes uit alle windstreken, eh... uit quatro ventos dus. Hierbij valt te denken aan fado-arrangementen van nummers van onder meer Ramses Shaffy, Sting, Charles Aznavour en Jacques Brel.

 

Daarnaast spelen de mannen de in hun ogen mooiste fado’s die ooit zijn geschreven.

 

 

de Volkskrant over Quatro Ventos:

“Meeslepende muziek met warmte gespeeld. (…) Emanuel Pessanha heeft een prachtige, donkerbruine stem en treft de juiste toon tussen ontspanning en passie. Volks en poëtisch, zoals het hoort bij fado. (…) Een geweldige band!”

 

Arjan Erkel:  'Vrijheid van denken en doen'

Zaterdag 6 juni 2020

Aanvang 20.30 uur

Entree: € 18

 

Vrijheid van denken en doen is de buitengewoon indrukwekkende voorstelling van Arjan Erkel over zijn ontvoering in Dagestan. Over 607 bange dagen ontbering en onzekerheid. Over de weg van hoop, moed en kracht naar (innerlijke) vrijheid. Het theaterprogramma wordt gelardeerd met muziek die Arjan Erkel hielp om Oerend Hard verder te gaan. Hij raakt je.

 

Publieksreactie: ‘Arjan is geen acteur en geen zanger, maar dat is nu net de kracht: het publiek beseft dat het niet kijkt naar iemand die het speelt, maar naar iemand die het écht heeft meegemaakt en ondergaan. De ontvoering, de angst, het verdriet maar ook de nodige humor en de muziek die hem er doorheen sleepten. Met als toegevoegde waarde het gitaarspel van de sympathieke Jan Wilm Tolkamp (Normaal). Een aanrader om te bezoeken.’

 

tekst en performance: Arjan Erkel
gitaar en zang: Jan Wilm Tolkamp

 

© 2020 Websites & Zo