Bij ons... in het theater Zundert
 

Nieuws

 

Filmhuis: 1 november nieuwe voorstelling   

De eerste filmhuisvoorstellingen trokken een flink aantal bezoekers. Vooral Brimstone was een voltreffer met meer dan 30 filmliefhebbers, die genoten van deze veelvuldig bekroonde film. Op 1 november vertoont het filmhuis de luchtige film Toni Erdmann. Klik  hier 

voor meer informatie over deze film.

 


 

Youssef El Mousaoui: sfeervolle, geslaagde seizoensopening     

 

De eerste voorstelling van het nieuwe seizoen zit er op. In een sfeervolle en intieme setting speelde Youssef El Mousaoui zijn voorstelling "helemaal alleen". Hij nam zijn publiek mee naar een periode in zijn leven waarin hij zijn uiterste best deed om zich als Marokkaanse Belg om te vormen tot "aangepaste" Belg. Dat was niet gemakkelijk en toen hij ook nog te maken kreeg met enkele inbraken in zijn appartement en een echtscheiding, kwam hij uiteindelijk in een diepe depressie terecht.

Hij bracht de voorstelling  op vakkundige wijze en ontlokte het publiek menige lach en applaus, maar zette zijn gehoor ook wel aan het denken.

Verrassend was zijn idee om een gezamenlijke recensie te schrijven aan het einde van de voorstelling. Dat hij daarbij al het nodige voorbereidend werk had verricht mocht de pret niet drukken. Hieronder de tekst van de recensie.

 

Zondag 15 oktober is het jubileumconcert van de Strawberry Sailor Singers en donderdag 26 oktober speelt Lukas Lelie  zijn nieuwe show Ïk doe mijn best". 

Meer informatie over deze voorstellingen vind je hier

 

 

 

De Uitmarkt 2017:  positief ontvangen

De eerste Uitmarkt Bij ons... in het theater Zundert is een succes geworden. Live-optredens van Basickx, Super Troupers en de Strawberry Sailor Singers werden afgewisseld met korte filmpjes over de theatervoorstellingen die dit seizoen Bij ons... in het theater Zundert te zien zullen zijn. Marieke Vriends gaf alvast een inkijkje in de nieuwe voorstelling van het Hé-cabaret.  Het programma werd op professionele wijze gepresenteerd door Ed de Bakker en Hans Walter. 

 

 

De reacties over de eerste Uitmarkt waren positief:
" gezellig, sfeervol, goed, indrukwekkend programma, ik zal zeker voorstellingen bezoeken"
Wij zijn dan ook meer dan tevreden over deze eerste Uitmarkt. In de komende jaren zal deze activiteit een vaste plek krijgen in de programmering. We zijn er van overtuigd dat nog meer plaatselijke culturele organisaties daar aan mee zullen gaan doen. 


De Uitmarkt was het startmoment voor de nieuwe voorstellingen. We hopen u dit seizoen te mogen begroeten bij ons... in het theater Zundert.

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 Websites & Zo