Bij ons... in het theater Zundert
 

Nieuws

Filmhuis start op 4 oktober 

Op woensdag 4 oktober kunt u Bij ons... in het Filmhuis Zundert terecht voor de eerste film van het nieuwe seizoen. Op deze Website  (klik hier) en op Facebook (Filmhuis Zundert) staat meer informatie over de eerste film

 

Een nieuw seizoen, een nieuwe naam 

Sinds 2016 wordt het horeca-gedeelte van ons gebouw aan de Molenstraat geëxploiteerd door een particuliere ondernemer. Hij heeft daarbij gekozen voor de naam "Bij ons... in Zundert".

De theatervoorstellingen e.d. bleven allemaal doorgaan onder de naam "CultuurCentrum Zundert".  Dat heeft tot steeds meer onduidelijkheid geleid. 

Daarom heeft het bestuur van de stichting CultuurCentrum Zundert besloten voor de activiteiten die zij organiseert de naam te wijzigen in "Bij ons... in het theater Zundert". Zo is er weer wat meer eenheid en duidelijkheid.

 

Bij ons in het theater...Zundert in DeTisgZ 

 

De ROS-tv heeft een praatprogramma onder de naam "De TisgZ". Daarin worden per uitzending twee aspecten van de plaatselijke samenleving belicht. Op 26 mei jl. was ons bestuurslid Jos Vriends te gast in dit programma. Via onderstaande link kunt u die uitzending terugkijken.

 

Bij ons in het filmhuis... Zundert in Starry Night

Op 15 juli vond de culturele happening "Starry Night" plaats. Op een groot aantal plaatsen in Zundert konden cultuurliefhebbers genieten van korte optredens. Ook het filmhuis was onderdeel van de Starry Night. In een speciale filmhuiskamer werden 4 korte films vertoond met zeer uiteenlopende thema's.

In totaal 112 bezoekers bekeken één of meer films. Daarmee was dit een mooi succes voor het filmhuis. Op de speciale pagina van het filmhuis vindt u meer informatie over de filmhuisvoorstellingen van het komende seizoen.

 

 

Een nieuw seizoen met veel klinkende namen

In de periode tussen 7 oktober 2017 en 12 mei 2018 zal "bij ons... in het theater Zundert" het decor zijn van een groot aantal voorstellingen. 12 Professionele voorstellingen met vooral cabaret en muziek worden afgewisseld met de bekende lokale gezelschappen zoals Hé-Cabaret, Repelsteeltjes en het nieuwjaarsconcert van Nut en Vermaak. Bijzonder dit seizoen:

- het jubileum-concert van de Strawberry Sailor Singers op 15 oktober

- de Abba-tribute  op 1 en 2 december

Er is dus weer volop te beleven en te genieten. Er zit vast ook iets voor u bij. Veel meer informatie over al deze voorstellingen vindt u elders op deze website.

 

 

Een nieuw seizoen, een nieuwe activiteit: de Uitmarkt 

Voorafgaand aan de start van het seizoen gaan we op 23 september een Uitmarkt organiseren. Het idee van deze activiteit is dat u op die avond kennis kunt maken met allerleid culturele activiteiten die in het komende jaar in Zundert plaatsvinden.

Wij nodigen alle culturele organisaties uit om hun productie bij ons in de etalage te zetten.

 

Wellicht een goede gelegenheid om te "proeven" van het culturele menu dat Zundert te biede heeft. U bent van harte welkom. Voor meer informatie klik u hier

 

 

 

© 2017 Websites & Zo