CultuurCentrum Zundert
 

Activiteitenkalender

Volgens de Westerse maatschappij zijn er maar drie woorden die er toe doen in deze wereld: pluk de dag. Al het andere is bagage. Hoe de Vlaamse Begijn Le Bleu er toch telkens in slaagt het leven moeilijker te maken dan het is, laat hij zien in Met mij gaat alles goed. Omdat u graag lacht om losers, maar ook omdat u zichzelf er stiekem in herkent, is dit echt een voorstelling voor u! 
 
Begijn Le Bleu is onder meer bekend van het Vlaamse tv-programma Foute Vrienden, dat enthousiast werd opgepikt door DWDD. Zijn auditie voor het dansprogramma ‘So you think you can dance’ werd een hit op youtube. In 2005 won hij de jury- en publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Sindsdien is hij een graag geziene gast in de Nederlandse theaters.
 
 
Zaterdag 1 april 2017
Aanvang 20:30 uur
Entree € 15,00
 

"Van Rose Circus Combo" is een Antwerpse Band waarvan de stijl het best kan worden omschreven als een mix van Chamber-Pop en Urban-Folk. Ze brengen eigen akoestische nummers afgewisseld met af en toe een niet voor de hand liggende cover.

 

Meer over deze bijzondere band vind je op:

 

http://www.vanrosecircuscombo.com/#!the-band/cjg9

 

https://www.youtube.com/channel/UCz9MdrDNROlS1OUEJPL5F4Q

 

http://www.deezer.com/album/11270868

 

Zaterdag 8 april 2017

Aanvang 20:30 uur

Entree € 15,00 (onder voorbehoud)

‘Carte Blanche’ is een compilatie van de beste songs uit het brede repertoire van Carmen Gomes Inc. Liedjes van o.a. Nina Simone, Harry Belafonte, Otis Redding, Bruce Springsteen, Sarah Vaughan, Ray Charles, Peggy Lee, Billie Holiday en Ella Fitzgerald, hebben een unieke make-over gehad.

 

Carmen Gomes Inc. begon 25 jaar geleden als huisorkest in Grand Café ‘de Heeren van Aemstel’. Toen Carmen het Nederlandse Vocalisten concours won en haar eerste cd ook internationaal zeer lovend werd ontvangen volgden optredens in o.a. in Japan, Scandinavië, Engeland, Duitsland en het North Sea jazzfestival. Naast de vele optredens met band trad Carmen o.a. op met Louis van Dijk, Eric Vloeimans, Rob de Nijs,  Angela Groothuizen, het Goede Doel en het Metropole orkest.

 

Het programma 'Carte Blanche’ is een feestelijke, swingende en gastronomische belevenis; het beste van 25 jaar 'Souljazz met een Bluesy touch gecombineerd met een heerlijke High Tea.

 

www.carmengomes.com

 

Maandag 17 april 2017 (2e paasdag)

Aanvang 15:00 uur

Entree € 29,50 incl. compleet verzorgde High Tea

Een uniek eenmalig feest in Zundert !

Waan je nog één keer terug in het
tijdperk van Waterloo en Dancing Queen. Geniet van het tijdloze ABBA
in een volledig Zundertse productie.
De band Super Troupers, samengesteld uit Zundertse muzikanten met
een gedeelde liefde voor ABBA, verzorgt op 2 december 2017 een onvervalste
tribute avond. Dus trek je dansschoenen aan en blondeer alvast je haar
voor De Grote ABBA Show!
Voor liefhebbers van live muziek, meezingers, disco en Ikea.

Meer over deze bijzondere avond vind je op abbazundert.nl .


2 december 2017 om 20.30u
Tickets € 8,50 -

Te bestellen via www.cczundert.nl/tickets

© 2017 Websites Enzo