Stichting CultuurCentrum Zundert
 

In verband met de corona-maatregelen en als gevolg van de sluiting van De Schroef is het theaterprogramma 2020/2021 beperkt.

We proberen zoveel mogelijk van de geplande voorstellingen door te laten gaan in Koutershof in Rijsbergen.

 

Hieronder vindt u informatie over de voorstellingen die vanaf september 2020 zullen plaatsvinden.

 

 

Bert Gabriëls: 'Is er nog wat gebeurd?' 

 

vrijdag 16 oktober 2020

de voorstelling vindt plaats in  De Koutershof Rijsbergen

het begint om 20.30 uur

een kaartje kost € 18,00   

klik hier voor meer informatie over kopen van kaartjes.

 

Bert Gabriëls is de oudejaarsconferencier van dienst in Vlaanderen. In Nederland heeft hij zijn vaste schare fans die houden van de draaiende redeneringen, semantische spitsvondigheden en de typische Vlaamse Bert-logica.

Voor een cabaretier is de krant een dagelijkse bron van humor. Daarom neemt Bert Gabriëls ze gewoon mee op het podium. Op basis van de grappigste krantenberichten van de afgelopen maanden gaat Bert op zoek naar wat er is gebeurd. Was het uitzonderlijk? Was het voorspelbaar? Weten we het al eigenlijk? En dat alles weet Bert lichtvoetig terug te brengen tot uiterst goede comedy.

En trouwens: Belgische kranten en Nederlandse kranten zijn het niet altijd eens. Over wat er is gebeurd. Gelukkig is Bert als Belg volstrekt neutraal.      

 

Vrijdag 30 oktober: Debby Petter   'De liefde voorbij'   

vrijdag 30 oktober 2020

de voorstelling vindt plaats in  De Koutershof Rijsbergen

het begint om 20.30 uur

een kaartje kost € 18,00   

klik hier voor meer informatie over kopen van kaartjes.

 


Een man en een vrouw. Bijna 30 jaar getrouwd. Een goed huwelijk? Zij vinden van wel. En soms ook niet. Een gewoon huwelijk dus. Op een avond vertelt hij zijn vrouw dat hij een geheim heeft. Er volgt een ruzie en hij verlaat boos het huis. Twee uur later is hij dood. Zelfmoord? Waarschijnlijk niet. Een dom ongeluk? Zou kunnen. Zij is bodemloos verdrietig. Om zijn dood en om het geheim.

 

 

 

Debby Petter vertelt het in een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog. ‘De liefde voorbij’ is een voorstelling over liefde, geluk en over de vraag wat geluk is. En wat echt is. Bestaat echt geluk? Goeie vraag!

 

 

Flip Noorman zingt Leonard Cohen     

 

vrijdag 27 november 2020

de voorstelling vindt plaats in De Koutershof Rijsbergen

het begint om 20.30 uur

een kaartje kost € 18,00   

klik hier voor meer informatie over kopen van kaartjes.

 

 

Na het overlijden van Leonard Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het toch niet bij die ene keer te laten zwichtte Flip om het programma ook in het theater te brengen. Dit resulteerde in een volledig uitverkochte theatertournee waarover De Volkskrant (****) onder andere schreef: “allemachtig, wat een verrukkelijk theaterconcert!” en “Flip Noorman laat de liedjes van Leonard Cohen fonkelen”.

Bijgestaan door zijn band “De Noormannen” brengt Flip wegens succes dus nog één keer zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde erover: “Leve Flip Cohen”.            

van Ligten & van der Poel: 'Forever 27'           

vrijdag 11 december 2020

de voorstelling vindt plaats in  De Koutershof Rijsbergen

het begint om 20.30 uur

een kaartje kost € 18,00

klik hier voor meer informatie over kopen van kaartjes.  

              

Muziek van Janis Joplin, Jim Morrisson, Brian Jones, Nirvana, Jimi Hendrix, Amy Winehouse, Jeff Buckley, Robert Johnson en vele anderen!

De 27 club, Forever 27 is de benaming voor een groep van legendarische muzikanten die overleden op 27-jarige leeftijd. Toen rond 1970 in korte tijd de 27-jarigen Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin en Jim Morrison overleden werd het verband voor het eerst gelegd en een club gesuggereerd. Later voegden o.a. Kurt Cobain van Nirvana, Amy Winehouse, Jeff Buckley en met terugwerkende kracht bluesgitarist Robert Johnson zich tot de club. In de regel zijn de leden van de Club van 27 invloedrijke musici met een levensstijl gekenmerkt door overmatig drugs- en alcoholgebruik. 

 

© 2020 Websites & Zo