Bij ons... in het theater Zundert
 

Hier is hij dan eindelijk: ‘helemaal alleen’ van Youssef El Mousaoui. Na enkele succesvolle shows is hij klaar voor zijn vierde avondvullende onemanshow. Oorspronkelijk zou “Youssef draait door”, gaan over alles wat er misgaat in de wereld. Plots gebeurde het onverwachte. De zeer succesvolle komiek met het perfecte huwelijk en het wondermooie kind, kwam terecht in een wereld van miserie, depressie en burn–out. Alles wat kon mislopen, liep mis. Zo werd Youssef het slachtoffer van verschillende inbraken waarbij hij telkens zo goed als alles kwijt raakte.

Daarop volgde dan ook nog eens een echtscheiding en bleef hij alleen achter met een stoel in een leeg appartement. Deze stoel staat trouwens centraal in zijn show. Doordat Youssef ook nog eens de deurwaarder over de vloer kreeg, was hij letterlijk failliet. Youssef zag eerst geen uitweg meer, wilde alles opgeven en dacht zelfs aan zelfmoord, maar gelukkig had hij geen geld meer om een koord te kopen. Met de steun van enkele goede vrienden, kwam hij echter op het idee om van zijn miserie een succesverhaal te maken. Het werd tijd om creatief aan de slag te gaan met de moeilijke tijden die hij had doorstaan.

In ‘helemaal alleen’ herwerkte hij de meest droevige momenten in zijn leven tot een humoristisch en vermakelijk verhaal. Items als depressie, eenzaamheid en burn-out waarmee velen onder ons in deze huidige maatschappij geconfronteerd worden, komen rijkelijk aan bod. Met deze komische voorstelling tracht Youssef ook het taboe rond deze donkere thema’s te doorbreken. Deze voorstelling loopt nog zo lang hij leeft.

 

Datum voorstelling: 7 oktober 2017

Tijdstip 20.30 uur

Een kaartje kost € 15

Voor reserveren zie www.cczundert.nl/openingstijden

 

 
 
De Strawberry Sailor Singers vieren hun 10-jarig bestaan Bij ons... in Zundert. Deze muzikale middag zal op een bijzondere manier worden ingevuld. De eveneens jubilerende Nut & Vermaak zal de middag openen.
Vervolgens zullen de sailors bij hen aansluiten om samen drie speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerde nummers op een bijzondere manier voor het voetlicht te brengen.
 
Naast een optreden van de sailors zelf, zullen ook de Ierse folkgroep Navenant en The Rare Auld Sound (ex Mariniers uit Den Helder) acte de présence geven.
Als ceremoniemeester zal optreden: John Frijters.
 
Het belooft een bijzondere muzikale middag te worden met een Iers tintje.
"Home from the sea" is de titelsong van deze middag en gaat over een Ierse reddingsboot die de schipbreukelingen oppikt uit een woeste zee.
Alle 21 sailors staan nu weer veilig op de wal en zetten hun beste beentje voor.
 
Zondagmiddag 15 oktober 2017
Aanvang 13:30 uur
Entree € 7,50 of met complete CD € 12,50 (Rolling Home met 19 nummers)
kaartverkoop via www.cczundert.nl of tijdens de openingstijden van de theaterkassa 

Lukas Lelie (1990) studeerde af aan het Rits in Brussel waar hij de specialisatie “Televisie” volgde in het jaar dat hij deze studie aanving, begon hij ook regelmatig als host te werken in de Capitole Gent. Daar was het zijn taak om de deur te openen en nadien weer te sluiten (dit moest in die volgorde). Zo kreeg hij regelmatig avondvullende shows te zien van de vele comedians die in de Capitole langskwamen en kreeg hij de microbe te pakken. 

   

Ondanks zijn jeugdige leeftijd en uiterlijk heeft deze Belgische comedian al diverse comedy prijzen gewonnen: de Lunatic Comedy Award, De Culture, Comedy Award en Humo' s Commedy Cup. Ook is hij, net als zijn collega Philip Geubels, te zien als sidekick bij de "Slimste Mens ter Wereld" in Vlaanderen.

 

In zijn eerste avondvullende show "ik doe mijn best"  is het al lang duidelijk dat deze jonge comedian het één en ander niet helemaal begrijpt en niet kan. Aangezien het leven er door ouder te worden niet bepaald gemakkelijker op geworden is, betekent een volavondshow van Lukas extra veel onkunde, onbegrip en vooral: heel veel jokes.  Lukas’ stijl kan omschreven worden als “awkward” met veel oneliners en absurditeiten. Hij beschrijft de triestige staat van zijn leven en het onbegrip tegenover de wereld rond hem.

 

Voorafgaand aan deze show warmt zijn comedypartner in crime Sander VDV het publiek op met zijn soms donkere maar vaak geniale jokes. Twee voor de prijs van één!  We blijven tenslotte Hollanders. (overigens zijn Belgische vrienden ook van harte welkom).

 

Datum voorstelling: 26 oktober 2017

Tijdstip 20.30 uur

Een kaartje kost € 15

Voor reserveren zie www.cczundert.nl/openingstijden

 

De 15e voorstelling van Mark van de Veerdonk gaat over Het Menselijke Tekort: We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder. Zo komen we onderhand om in de nutteloze gadgets, gereedschappen en goederen. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water!?

In "Kaaskleum" gaat de Brabantse cabaretier op zoek naar dingen dier er nog wel degelijk toe doen. De rest mag, wat hem betreft, gerust met de aanstaande zondvloed mee. Het lachspektakel duurt zoals gewoonlijk tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder op bovenop een idioot decorstuk. zo onderhgand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows. Alleen Tokio komt met zijn bevolking in de buurt, qua dichtheid dan.

 

  Datum voorstelling: 9 november 2017

     Tijdstip 20.30 uur

     Een kaartje kost € 15

     Voor reserveren zie www.cczundert.nl/openingstijden

 

 

 

Na twee succesvolle theatertoers gaat Tom met nieuw werk verder op zijn elan. Tom slaagt er ieder concert weer in het publiek op sleeptouw te nemen in een fantastische muzikale wereld waarin het heerlijk vertoeven is. Prachtige songs, virtuoos gitaarwerk en een innemende frontman, dat is Tom
Vanstiphout ten voeten uit. Minder en minder is hij dan ook het best bewaarde muzikale geheim van België. Een ware topmuzikant!

 

“fris, spontaan en persoonlijk– Wie Tom Vanstiphout enkel kent als gitaargod, heeft het goed begrepen. Wie hem echter ook weet te waarderen als songsmid en beleeft als gortdroge humorist en spits causeur heeft het nog beter begrepen.”   (Gazet van Antwerpen)

 

 

  Datum voorstelling: 17 november 2017

     Tijdstip 20.30 uur

     Een kaartje kost € 15

     Voor reserveren zie www.cczundert.nl/openingstijden

Steven Brunswijk is bekend als de Braboneger .

Hij is ontdekt door honderdduizenden mensen op internet en minstens zo vaak bekeken op Youtube. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan een gimmick zijn, bleek ook bij het theaterdebuut van Steven met de voorstelling “Vooroordelen”. De voorstellingen waren in een razendsnel tempo uitverkocht.  “Ik wil mensen gewoon laten lachen”, vertelt hij zelf. “Ik voel mij thuis op het podium, ik kan mezelf zijn.”

In zijn nieuwe voorstelling vraagt Steven zich af: Wanneer ben je nou helemaal jezelf? Dit is de vraag die Steven Brunswijk zich stelt in zijn voorstelling: “Als ik mezelf kon zijn”.

Als iedereen kon zeggen wat hij of zij wil zonder consequenties en zonder schaamte zou de wereld er heel anders uit zien. Regels zijn goed maar ze belemmeren ook onze vrijheid. Daarom gaat hij dieper in op deze gevoelens en laat mensen tijdens zijn voorstelling hun ware aard zien.

 

Datum voorstelling: 17 november 2017

   Tijdstip 20.30 uur

   Een kaartje kost € 15

   Voor reserveren zie www.cczundert.nl/openingstijden

Een uniek eenmalig feest in Zundert !

Waan je nog één keer terug in het
tijdperk van Waterloo en Dancing Queen. Geniet van het tijdloze ABBA
in een volledig Zundertse productie.
De band Super Troupers, samengesteld uit Zundertse muzikanten met
een gedeelde liefde voor ABBA, verzorgt op 2 december 2017 een onvervalste
tribute avond. Dus trek je dansschoenen aan en blondeer alvast je haar
voor De Grote ABBA Show!
Voor liefhebbers van live muziek, meezingers, disco en Ikea.

Meer over deze bijzondere avond vind je op abbazundert.nl .


1 december 2017 om 20.30u
Tickets € 8,50 -

Te bestellen via www.cczundert.nl/tickets

Wat zou jouw reactie zijn wanneer er een aanslag plaatsvindt precies op dat moment en op die plek waar jij je net begeeft? Ben je bang en loop je weg of kijk je de angst in de ogen en schiet je juist te hulp? Zonder het zelf in de gaten te hebben werd er een aanslag gepleegd in zijn directe omgeving. Tot aan dat moment was zijn leven een jongensboek, maar nu is hij zoekende. Of is hij gewoon ‘Bang’.

 

Nadat Martijn Kardol de eerste 18 jaar van zijn leven had doorgebracht in zijn geboortedorp Barneveld, vertrok hij naar Londen. Daar werd hij fan van Arsenal, werkte hij in een jazzclub en kreeg hij zijn eerste echte spel- en zanglessen. In 2009 studeerde Martijn een jaar op de Koningstheaterakademie in Den Bosch. Daarna verhuisde hij naar Amsterdam waar hij Sociologie en Zweeds heeft gestudeerd aan de UVA.

 

Martijn Kardol won in één theaterseizoen alle prijzen op

het Leids Cabaret Festival en Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt.

 

Datum voorstelling: 15 december 2017

   Tijdstip 20.30 uur

   Een kaartje kost € 15

   Voor reserveren zie www.cczundert.nl/openingstijden

   

Pophelden.NL is een unieke muziekproductie met een wisselende samenstelling, maar waaraan uitsluitend iconen (en generatiegenoten) uit de Nederpop hun medewerking verlenen. Tijdens een avondvullend programma verzorgen alle muzikanten een ‘unplugged’ solo-optreden. Diverse klassiekers uit ieders carrière zullen de revue passeren. Ook verrassende covers (persoonlijke favorieten), nieuw, eigentijds materiaal en improvisaties kunnen voorbijkomen.

 

Robert Jan Stips

Toetsenist, zanger, componist, arrangeur en producer  Hij is inmiddels ruim 25 jaar in binnen- en buitenland succesvol actief bij de formatie Nits. Daarvoor  had hij al (inter)nationaal naam gemaakt met de bands Supersister, Golden Earring, Sweet d’Buster en Transister.

  

   Hans Vandenburg

Boegbeeld van Gruppo Sportivo. Hij is als componist verantwoordelijk voor de aanstekelijke hitsingles ‘Disco Really Made It’, ‘Hey Girl’ en ‘Rock ’n Roll’.

 

Thijs van Leer

Vergaarde wereldwijde roem met en is nog steeds de stuwende kracht van de progressieve rockgroep Focus. De hoofdzakelijk instrumentale hits ‘Hocus Pocus’, ‘House Of The King’ en ‘Sylvia’ hebben zich als tijdloos bewezen.

 

Menno Gootjes

Hij werd na een studie aan het conservatorium in 1997 opgenomen als gitarist in Focus. In 2006 vertok de gitarist om een ander pad op te gaan, maar keerde in 2011 weer terug bij de legendarische band om er nooit meer weg te gaan. Gootjes geeft inmiddels ook les aan Codarts en de Rockacademie.

 

Kaz Lux

Icoon in de Nederlandse popmuziek. Hij zal voor altijd herinnerd blijven als de frontman van Brainbox. Deze legendarische band maakte eind zestiger/begin zeventiger jaren grote indruk met klassiekers als ‘Down Man’, ‘Dark Rose’ en ‘Summertime’.

 

Jan van der Meij

Deze maakte deel uit van Vitesse en is de oprichter van en nog steeds constante factor in Powerplay, bekend van hits als ‘Make It Alone’, ‘Love Can Break Your Heart’ en ‘Waste Of Time’. Daarnaast is Van der Meij al jarenlang de trouwe muzikale rechterhand van Frédérique Spigt. Bovendien treedt hij momenteel in uitverkochte theaterzalen op met de ultieme Beatles tribute The Analogues.

 

Maarten Peters

Deze musicus was solo succesvol, fungeerde als bandlid van de Frank Boeijen Groep, is sinds 1991 de trouwe muzikale rechterhand van Margriet Eshuijs en componeert nummers voor tal van andere bekende namen.

 

Edward Reekers

Hij is gezegend met dé symfonische rockstem van ons land. Deze stem zal iedereen zich herinneren van de grote hit ‘Ruthless Queen’ van Kayak, de band waarvan hij jarenlang deel uitmaakte. Tegenwoordig heeft Edward Reekers zijn draai gevonden in Symfo Classics – ‘The Best of Symphonic Rock’, waarmee hij langs poppodia en theaters trekt.Pophelden.NL is een unieke muziekproductie met een wisselende samenstelling, maar waaraan uitsluitend iconen (en generatiegenoten) uit de Nederpop hun medewerking verlenen. Tijdens een avondvullend programma verzorgen alle muzikanten een ‘unplugged’ solo-optreden. Diverse klassiekers uit ieders carrière zullen de revue passeren. Ook verrassende covers (persoonlijke favorieten), nieuw, eigentijds materiaal en improvisaties kunnen voorbijkomen.

 

 

 

Datum voorstelling: 3 februari 2018

   Tijdstip 20.30 uur

   Een kaartje kost € 15

   Voor reserveren zie www.cczundert.nl/openingstijden

 

 

Benjamin van der Velden (26 jaar) groeide op in Ede (GLD) waar hij het VMBO volgde.
Na enkele omzwervingen is Benjamin terechtgekomen op het Conservatorium in Haarlem, waar hij verwacht a.s. mei af te studeren.

Vorig jaar tijdens een dronken bui schreef Benjamin zich in voor het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Tot dan toe speelde hij in diverse bandjes, maar iets in hem zei dat hij het als cabaretier moest proberen. Nauwelijks bijgekomen van de kater van de avond ervoor kreeg hij te horen dat hij was geselecteerd voor het festival.

Ruim een maand later stond hij met de juryprijs in zijn handen op het podium van het Griffoen VU in Amstelveen.
‘Benjamin maakt indruk met zijn liedjes die zowel qua taal als qua muziek van hoog niveau zijn. Zijn zoekende persoonlijkheid op het podium is boeiend om naar te kijken.’- Jury Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival.

Zijn eerste stappen smaakten naar meer. En dat bleek terecht, want later dat jaar won Benjamin de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2016.

 

Ik ben ex-vmbo'er, ex-glazenwasser, toetsenist, pianist, ADHD'er, pianodocent, conservatoriumstudent, een gevoelige jongen, familielid, een prima buurman, cameraman, cabaretier, kleinkunstenaar en na dit persbericht: TVB's new artist. Een fantastische kans waaruit veel vertrouwen spreekt. Ik hoop een voorstelling te maken vol met muziek, humor en ontroering. Dicht bij de maatschappij, de wereld en mijzelf. Want dat ben je natuurlijk vooral; jezelf. Jij bent, wij zijn en Ik Ben.’

   

   Hij is: Benjamin van der Velden, een veelbelovende ster aan het cabaret firmament.

  

   Datum voorstelling: 10 maart 2018

   Tijdstip 20.30 uur

   Een kaartje kost € 15

   Voor reserveren zie www.cczundert.nl/openingstijden    

 

Een samenwerking tussen twee Boxtelse muzikanten: Harry Hendriks en Roeland Heesbeen. We kennen Harry als gitarist van Gerard van Maasakkers en van zijn succesvolle Paul Simon-tribute. Tel daarbij op de vele muzikale bijdragen aan diverse bands en projecten en dan weet je dat we het hebben over een onvervalste gitaristische klasbak: waar kwaliteit de norm is zal je hem aantreffen.

 

Hij heeft een nieuw programma samen met kameraad Heesbeen, en noemt ‘t zelf liefkozend HeHe (Hendriks Heesbeen). Hierin komt het samenspel van de twee gitaristen prachtig tot z’n recht. De mooiste songs van zanger/gitarist John Mayer en daarnaast onvervalste blues van o.a. Eric Clapton en Keb ‘Mo zijn in dit theaterconcert samengesmeed. De heren worden bijgestaan door Erik Hanegraaf op drums en Tony Maes op basgitaar.

 

Datum voorstelling: 17 maart 2018

   Tijdstip 20.30 uur

   Een kaartje kost € 15

   Voor reserveren zie www.cczundert.nl/openingstijden

Thijs Kemperink (1982) groeide op in het Twentse dorpje Albergen. Hij is een geboren en getogen Tukker.
Hij is een echte verhalenverteller. Geen Twentse cabaretier (die in het Twents spreekt), maar wel een cabaretier uit Twente. Net als twee andere bekende cabaretiers uit de omliggende buurgemeenten Almelo (Herman Finkers) en Diepenheim (Andre Manuel).

Sinds 2007 houdt Thijs zich bezig met stand-upcomedy. Al vrij snel ontwikkelde hij een eerste avondvullend programma onder de naam ‘Achteraf bekeken’. Daarmee introduceerde Thijs zich bij vele regionale podia en maakte hij kennis met de theaterwereld.
In 2013 volgde zijn tweede programma ‘Gas d’r op’. Een programma waarmee hij ook al ver buiten de regio te zien was

In zijn laatste, succesvolle programma ‘Zleur’ schetste Thijs de verhoudingen in de buurt aan de hand van een zomerse buurtbarbecue. Een show zonder wijzend vingertje, met veel humor én met een onderliggend thema dat hem aan het hart gaat, namelijk 'noaberschap'.

De grote vertelkracht van Thijs Kemperink bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten. Deze sympathieke Tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof je bij hem thuis bent, met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen.

In zijn nieuwe programma gaat deze Twentse rasverteller aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het ‘Bonje’? Herkenbaar, beeldend verteld, alledaags én typerend voor deze tijd……Dát is de kracht van Thijs Kemperink, waarmee deze jongen van het platteland al provincie voor provincie voor zich won.

 

Datum voorstelling: 30 maart 2018

   Tijdstip 20.30 uur

   Een kaartje kost € 15

   Voor reserveren zie www.cczundert.nl/openingstijden

Rob Scheepers won de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler, mocht aanschuiven bij DWDD en Jinek, kreeg een wekelijkse radiocolumn en werd een van de steunpilaren van het tv-programma Padoem Patsss. En dat terwijl zijn nieuwjaarsconferences in het zuiden van het land avond na avond uitverkocht raakten én hij met zijn show ‘Schroot’ met veel succes ook boven de grote rivieren debuteerde.

 

Na deze wonderlijke wending realiseert de cabaretier uit Sterksel (NB) zich dat het tweede deel van zijn leven is begonnen. Radio, televisie en theaters ver buiten de Brabantse grenzen bespeelt hij inmiddels met veel plezier en succes. In zijn tweede show vertelt Rob aan de hand van scherpe, herkenbare en humoristische anekdotes over alledaagse situaties en de verrassingen die zomaar kunnen opduiken. Of Rob daar klaar voor is? ‘Kom maar op!’

 

Datum voorstelling: 3 mei 2018

   Tijdstip 20.30 uur

   Een kaartje kost € 15

   Voor reserveren zie www.cczundert.nl/openingstijden

Het duo Belpop Bonanza bestaat uit Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing. Jan Delvaux, het Vlaamse equivalent van Leo Blokhuis, en DJ Bobby Ewing, een muzikale legende in Vlaanderen, maken samen spraakmakende en succesrijke theatershows over de geschiedenis van de Belgische popmuziek. Het gaat daarin zo vaak over de grote impact van Nederland, dat een ode aan de noorderburen niet kon uitblijven. Vandaar de passende hulde: ‘Merci Nederland’.

 

Wat mag u verwachten? Twee geboren vertellers en sterke verhalen die worden ingekleurd met trivia, filmpjes, foto’s en muziek. Boeiend, leerzaam en vooral ook grappig. Onvermijdelijk ontdekten de twee Belgen tijdens de voorbereiding wat hun natie betekend heeft voor Nederland. Wat voor extra vuurwerk zorgt.

 

Wist u dat….

… een Nederlander de populairste Belgische rockband ooit heeft ontdekt?

… een wilde nacht in Brugge een Nederlandse monsterhit heeft opgeleverd?

… de eerste Nederlandse rockplaat is opgenomen in Brussel?

… België en Nederland de beste dj’s ter wereld hebben?

 

Datum voorstelling: 12 mei 2018

   Tijdstip 20.30 uur

   Een kaartje kost € 15

   Voor reserveren zie www.cczundert.nl/openingstijden

© 2017 Websites & Zo