Bij ons... in het theater Zundert
 

 

 

 

De concerten worden gegeven in het kerkgebouw van de Nederlands Hervormde Kerk. De vader van de schilder Vincent van Gogh was hier 22 jaar dominee en Vincent is in 1853 in Zundert geboren. Vandaar de naam Van Goghkerkje.

De concerten die hier plaats vinden worden georganiseerd door een aparte werkgroep. 

 

Ieder concert begint om 15.30 uur. De entree bedraagt € 5,-- incl. een kop koffie of thee na afloop. Informatie vindt u ook op www.concerten-vangoghkerkje.nl 

 


 

Het programma voor het seizoen 2017-2018 ziet er als volgt uit.

 

15 oktober 2017

Joachim Eijlander:  Sequenza

 De veelzijdige cellist Joachim Eijlander speelt zijn soloprogramma "Sequenza", genoemd naar zijn nieuwste cd. Joachim is nationaal en internationaal bekend als een talentvol cellist. Hij bracht alle suites van Bach uit op cd en kreeg hiervoor lovende recensies.

 

 

17 december 2017

Romancero:  Etoile de Noël

Betoverende kerstreis met ensemble Romancero, bestaande uit Mirjam Wesselink de Barrientos (sopraan,) Michael Benedik (gitaar) en Rodrigo Barrientos (percussie en voordracht), die begint in het besneeuwde Polen en eindigt in het mediterrane zuiden. Kerstliederen uit de diverse windstreken van Europa worden afgewisseld met romances uit de lage landen en Spanje. Extra bijzonder door de medewerking van zoon en jongenssopraan Gustavo Barrientos Wesselink.

 

 

4 februari 2018

Lizet van Beek en Doré van Deijck:  Carmen

 

Lizet van Beek (zangeres, performer) en Doré van Deijck (pianiste en accordeoniste) brengen een originele en toegankelijke bewerking van de opera Carmen van Bizet.  Met spitsvondigheid en humor wordt de opera gecomprimeerd tot een mini opera van ongeveer 60 minuten.

 

 

25 maart 2018  

Jenny Spanoghe

Solo recital van viool en altviool door de Belgische soliste Jenny Spanoghe. Zij speelt in het internationaal bekende duo Landini. In Zundert speelt zij een mooi divers programma van Bach tot en met bijzondere hedendaagse muziek.

 

 

22 april 2018

Het Beste van de Nieuwe Veste

 

Het Beste van de Nieuwe Veste is een vertrouwde aankondiging. Toch is het elk jaar weer een verrassing; er zijn altijd nieuwe muzikanten met andere instrumenten en aparte muziek.

 

 

 

 

 

© 2017 Websites & Zo