CultuurCentrum Zundert
 

Bibliotheek

In het gebouw aan de Molenstraar 5 is een ruilbieb gevestigd voor lezend Zundert.

Een ruilbieb met boeken voor en door de inwoners van Zundert e.o.

 

De opzet is dat inwoners zelf boeken inleveren en ook boeken mee terug nemen om thuis te lezen, zonder abonnement en zonder verdere verplichtingen. Na het lezen levert u, of gewoon uw boek weer in, of U ruilt het voor een ander boek. Dit alles geheel gratis voor iedereen.

 

HIERVOOR ZIJN WIJ OP ZOEKEN NAAR BOEKEN!!

Heeft u thuis nog mooie boeken over? Breng ze dan naar de Molenstraat 5, Zundert.

Graag volwassen- of jeugdboeken die nog schoon en heel zijn. Naast diverse genres willen we ook een creatieve corner inrichten. Boeken hiervoor zijn ook van harte welkom. Gelieve geen encyclopedieën of dergelijke.

 

Tevens hebben we glossy tijdschriften, die U ter plaatse kunt inzien-lezen. Indien U een abonnement van de bibliotheek heeft, mag U een tijdschrift, na inscannen, zelfs mee naar huis nemen als leen-tijdschrift.

 

Ruibieb Zundert is ontstaan vanuit een samenwerking tussen CultuurCentrum Zundert, Bibliotheek VANnU en Bij ons...in Zundert. Bibliotheek VANnU blijft haar functie in de bibliotheek van Rijsbergen voorzetten maar ook in onze ruibieb kunt u bibliotheekboeken (gratis) online reserveren op de website van VANnU en deze afhalen in het CultuurCentrum, evenals inleveren.

 

Graag tot binnenkort in de Ruilbieb van Zundert

 

© 2017 Websites Enzo