Bij ons... in het theater Zundert
 

Bibliotheek

Ook Bij ons... :  de witte bibliotheek

 

In het gebouw aan de Molenstraat 5 is een ruilbieb gevestigd voor lezend Zundert.

Een ruilbieb met boeken voor en door de inwoners van Zundert e.o. De opzet is dat inwoners zelf boeken inleveren en ook boeken mee terug nemen om thuis te lezen, zonder abonnement en zonder verdere verplichtingen. Na het lezen levert u, of gewoon uw boek weer in, of u ruilt het voor een ander boek. Dit alles is geheel gratis voor iedereen. Ook hebben we tijdschriften die geleend en/of geruild mogen worden.

 

HIERVOOR ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR BOEKEN !!

Heeft u thuis nog mooie boeken of tijdschriften over? Breng ze dan naar de Molenstraat 5, Zundert. Graag volwassen- of jeugdboeken die nog schoon en heel zijn. Gelieve geen encyclopedieën, studieboeken of dergelijke.  Ook, nog redelijk actuele, tijdschriften zijn van harte welkom.

 

Ruilbieb Zundert is ontstaan vanuit een samenwerking tussen stichting CultuurCentrum Zundert, Bibliotheek VANnU en Bij ons...in Zundert. Bibliotheek VANnU blijft haar functie in de bibliotheek van Rijsbergen voortzetten. Maar u kunt ook  bibliotheekboeken, die u gereserveerd  heeft op de website van VANnU,  afhalen bij ons afhaalpunt Bij ons... in Zundert (Molenstraat 5).

Ook het inleveren van boeken van bibliotheek VANnU is mogelijk in Zundert.  Als u hierbij hulp nodig heeft of informatie wilt over zowel de ruilbieb als bibliotheek VANnU, op donderdag tussen 10:00 en 14:00 zijn er vrijwilligers aanwezig.

 

Graag tot binnenkort in de ruilbieb van Zundert

 

© 2019 Websites & Zo