juli 2021

CultuurCentrum Zundert

Nieuwsbrief juli 2021

De theaterkassa is momenteel gesloten

Beste ,

 

Bijna een jaar na de laatste voorstelling kunnen we eindelijk weer aan de slag met een theaterprogramma. Nu de corona-maatregelen grotendeels verleden tijd zijn, kunnen we in oktober en november weer enkele voorstellingen programmeren.

 

Het worden 3 voorstellingen waarin we 'oude bekenden' van de voorbije jaren terugzien. In deze nieuwsbrief leest u meer informatie over deze voorstellingen.

 

Uiteraard hopen we dat we vanaf begin 2022 weer een volledig theaterprogramma kunnen samenstellen. Omdat het nog wel enige tijd zal duren voordat we weer in De (vernieuwde) Schroef terecht kunnen, zullen de voorstellingen plaatsvinden in De Koutershof in Rijsberegn.

 

 


 

Vrijdag 8 oktober:  Chris Verlaan:    'Man in de Maak'.      

vrijdag 8 oktober 2021

de voorstelling vindt plaats in De Koutershof Rijsbergen

het begint om 20.30 uur

een kaartje kost € 18,00 

klik hier om te reserveren  

 

"Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme" (De Volkskrant).

'Man in de Maak' is het debuutprogramma van deze data-analist uit Almere die glansrijk de jury- en de publieksprijs van Cameretten won.

 

"Wordt autist, het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist" zong Chris in een uitverkocht Luxortheater in Rotterdam, waarop het publiek hem tot winnaar kroonde. De jury schreef: "Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn.... Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid", en kende Chris de juryprijs toe.

 

In 'Man in de Maak' legt Chris de vinger op de zere plek; bij hem, bij u en om ons heen. Soms fijnzinnig, soms bitterzoet maar de liefdevolle klappen zijn altijd doordrenkt met vrolijkheid cynisme en pessimisme.

 

 

 

 


 

Vrijdag 22 oktober:  Rob Scheepers                     

 

vrijdag 22 oktober 2021

de voorstelling vindt plaats in De Koutershof Rijsbergen

het begint om 20.30 uur

een kaartje kost € 18,00 

klik hier om te reserveren

 

 

Rob Scheepers is ook een oude bekende in onze programmering. De details van deze voorstelling zijn op dit moment nog niet bekend, maar waarschijnlijk wordt het de try-out van zijn eindejaarsvoorstelling. Meer info volgt zo snel mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vrijdag 19 november:  De Gestampte Meisjes: 'Lext Nevel'              

 

vrijdag 19 november 2021

de voorstelling vindt plaats in De Koutershof Rijsbergen

het begint om 20.30 uur

een kaartje kost € 18,00 

klik hier om te reserveren

 

De tijd van twijfels is voorbij. De Gestampte Meisjes hebben getraind en zijn hun beste zelf geworden: glorieus en meedogenloos. Ze komen je inspireren en intimideren. Niemand kan meer om ze heen.

De Gestampte Meisjes zijn op zoek gegaan naar de beste versie van zichzelf. Wat is een gelukkig leven? Hoe behaal ik al mijn dromen en doelen? Wanneer ben ik ooit tevreden?

Niets blijkt goed genoeg, dus vergeet al die goeroes, stop met het lezen van zelfhulpboeken en laat die ted-talk-experts maar kletsen. Echter dan dit krijg je het niet. De Gestampte Meisjes laten je de waarheid zien: de worstelende, hijgende, eerzuchtige mensen in al zijn glorie.

 

 


 

Kaartjes kopen voor de voorstellingen 

 

De gemakkelijkste manier om kaartjes te kopen is via deze website. U kunt via onderstaande link naar de reseveringspagina doorklikken. Na betaling worden de kaarten voor u gereserveerd en liggen ze  op de avond van de voorstelling voor u klaar bij de ingang van de theaterzaal.

klik hier om te reserveren

 

 

Reserveren kan ook per telefoon. U kunt daarvoor bellen met 06 21 40 64 62

 

  


 

 

 

Info over Corona-maatregelen

 

Wij willen uiteraard alles in het werk stellen om onze voorstelling corona-veilig te laten verlopen. Daarvoor vragen wij uw begrip en uw medewerking.

 

 

 

 

 

  1. Houdt u bij het binnenkomen en buitengaan voldoende afstand.
  2. Wij zorgen ervoor dat alle stoelen en tafels vóór de voorstelling schoongemaakt zijn. De tafels/stoelen staan op de vereiste afstand van elkaar. Het is de bedoeling dat ze blijven staan en u niet gaat schuiven met stoelen.
  3. Voor zover wij uw telefoonnummer niet hebben via de reservering, zullen wij u vragen een formuliertje in te vullen met uw naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden uiteraard alleen gebruikt als ze door de GGD worden opgevraagd voor bron- en contactonderzoek bij een corona-besmetting.
  4. Volgt u alle aanwijzingen van medewerkers van onze stichting en van Koutershof.

 

Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we allemaal kunnen genieten van een veilige en fijne voorstelling.

 


Algemene Info

Voor overige vragen kunt u ons per mail bereiken via theater@cczundert.nl of telefonisch via 06 54 73 82 44 (Jan Damen, voorzitter stichting CultuurCentrum Zundert).

 

 

 

 

 

 

 

online | Afmelden