Stichting CultuurCentrum Zundert
 

Nieuws

 

Voorstelling Guido Weijers Uitverkocht !!

 

 

De voorstelling van Guido Weijers op 21 maart 2020 is binnen 2 dagen volledig uitverkocht. Het is dus niet mogelijk hier nog kaarten voor te reserveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook de verkoop voorde eerste twee voorstellingen van het nieuwe seizoen, Willem Vermandere op 28 september en de Boss Brothers op 11 oktober, loopt erg goed. Als u daar kaartjes voor wil reserveren doet u er verstandig aan dat snel te doen.

 

 

 

 

 


 

Filmhuis in oktober 2019 weer van start.

In oktober maakt het filmhuis een doorstart. Tot mei 2018 was het filmhuis een vast onderdeel van onze programmering. Door de tijdelijke sluiting van het gebouw was het niet langer mogelijk filmavonden te organiseren.

 

In samenwerking met het van Goghhuis kunnen we vanaf oktober 2019 het filmhuis weer van start laten gaan. De films zullen dan vertoond worden in de van Goghkamer. Dit is een ruimte bij het van het Goghhuis aan de Markt 26/27.

 

 

 

Zodra het programma bekend is, kunt u op de pagina Filmhuis informatie vinden over de data waarop de voorstellingen van het filmhuis plaatsvinden.

 


 

 

 

 

Kaartverkoop theaterseizoen 2019-2020

 

In de laatste week van juni verschijnt onze nieuwe theaterbrochure. Vanaf dat moment staat het theaterprogramma ook op de website en kunt u kaartjes reserveren voor de voorstellingen. Op de pagina 'openingstijden' kunt u lezen op welke manier u aan kaartjes kunt komen.

 

 

 

 


 

 

 

Theaterbrochure 2019-2020 verschijnt eind juni

 

In de week van 26 juni 2019 zal de nieuwe theaterbrochure verschijnen. Daarin vindt u alle informatie over de theatervoorstellingen en andere activiteiten in ons theater in de periode september 2019 tot juni 2020.

De brochure wordt huis aan huis verspreid in de gehele gemeente Zundert als bijlage van de Zundertse Bode van die week.

Na de verspreiding zal de brochure ook op de website worden geplaatst zodat u hem kunt inzien of downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nieuw theaterseizoen start op 28 september 2019

Het theaterseizoen 2018-2019 is inmiddels afgesloten. Het is een erg succesvol seizoen geworden waarin meer dan 4.000 theaterliefhebbers de verschillende voorstellingen hebben bezocht. Dat is een aanzienlijke stijging t.o.v. voorgaande jaren.

 

Voor het nieuwe seizoen hebben we weer een erg sterke bezetting en dus zijn de verwachtingen hoog gespannen. We starten op zaterdag 28 september 2019 meteen al met een topper: niemand minder dan Willem Vermandere zal dan optreden in ons theater. Een oude bekende in Zundert ! Ook de rest van het programma mag er zijn. In de theaterbrochure die in de week van 26 juni verschijnt, leest u er alles over.

 


 

 

© 2019 Websites & Zo