Stichting Theater Zundert
 

Nieuws

 

Corona-regels bij voorstellingen 2021     

 

 

Bij de voorstellingen van oktober en november 2021 hanteren wij uiteraard de corona-regels van de overheid. Op dit moment houdt dat het volgende in.

 

Bij binnenkomst zal u gevraagd worden om een corona-toegangsbewijs te tonen. Dat is een bewijs dat u:

 - volledig bent gevaccineerd,of

 - corona heeft gehad en daarvan genezen bent, of

 - korter dan 24 uur voor de voorstelling een negatieve coronatest heeft ondergaan

Daarbij moet u zich ook kunnen legitimeren.

 

 

 

 

U kunt het corona-toegangsbewijs via een app op uw telefoon downloaden (CoronaCheck). Deze kunnen wij ter plaatse uitlezen.

 

Mochten de overeidsregels in de komende tijd nog wijzigen, dan zullen wij de nieuwe regels melden aan iedereen die een kaartje heeft gekocht.

 


 

 

 

Nieuwe voorstellingen vanaf oktober 2021

 

Nu de meeste corona-maatregelen weer zijn ingetrokken, kunnen wij weer aan de slag met nieuwe theatervoorstellingen. In oktober en november 2021 hebben we in totaal 3 voorstellingen. Deze zullen ook weer plaatsvinden in De Koutershof in Rijsbergen.

 

Dat zal ook gelden voor de voorstellingen die vanaf januari 2022 gaan plaatsvinden. Naar verwachting zal begin 2023 De Schroef zijn verbouwd, zodat we weer terug kunnen naar onze vertrouwde plek.

 


 

Een nieuwe naam:  Theater Zundert  

Omdat onze stichting niet langer het cultuurcentrum (De Schroef) beheert en zich nu voornamelijk richt op het organiseren van theatervoorstellingen, hebben wij ervoor gekozen om de naam van onze stichting te wijzigen in 'stichting Theater Zundert'. 

U zult deze nieuwe naam vanaf nu tegenkomen in onze nieuwsbrieven en op onze website.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2021 Websites & Zo