Bij ons... in het theater Zundert
 

 

CultuurCentrum Zundert

 

Een theaterzaal voor ongeveer 250 bezoekers en een gezellige foyer om voor en na de voorstellingen nog gezellig wat te drinken. Een plaats waar je je thuis voelt en je na afloop van een voorstelling nog even na kunt praten met de artiesten die er die avond hebben opgetreden. Dat is in een notendop wat het CultuurCentrum Zundert wil zijn voor haar gasten.

 

In de periode oktober t/m mei presenteren wij een boeiend theaterprogramma. Professionele voorstellingen worden afgewisseld met lokale organisaties die met hun producties vaak nauwelijks onderdoen voor de professionele voorstellingen. 

 

Daarnaast is er het Filmhuis.  Voor veel mensen is het Filmhuis inmiddels een begrip. De formule van het Filmhuis is simpel, informeel en daardoor aansprekend. Met een hapje en een drankje genieten van de film met de benen op tafel. Het kan allemaal. Op dit moment kent het Filmhuis een tijdelijke pauze. Vanaf voorjaar 2019 hopen we weer van sart te gaan.

 

Het volledige culturele programma vindt u in de theaterbrochure die eind juni in de gemeente Zundert is verspreid. Geen brochure ontvangen? Dan kunt u hem op deze website terug vinden en downloaden. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten in ons gebouw, abonneer u dan op onze digitale nieuwsbrief. Dat kan op deze website onder de knop "nieuwsbrief". 

 

Vanaf september verschijnt maandelijks een theaterkalender in de Zundertse Bode. Daarin staat een overzicht van alle activiteiten in ons theater in de komende maand.

 

Wij wensen u een fijn en ontspannend theaterseizoen en ontmoeten u graag in het CultuurCentrum Zundert.

 

 

© 2019 Websites & Zo