Stichting CultuurCentrum Zundert
 

zaterdag
28 september 2019

vanaf 20:30
Heden, verleden en toekomst

Heden, verleden en toekomst - Willem Vermandere

€ 18,00
 
Heden, verleden en toekomst


Willem Vermandere: een bijzonder mens, een filosoof en begenadigd zanger/verteller. Maar daarnaast is hij ook nog beeldhouwer, schilder en schrijver. Zijn teksten zijn als literatuur en zijn muziek heeft een zuidelijk timbre. Hij kan als geen ander liedjes over het leven, personen, gebeurtenissen en de maatschappij op een conférence-achtige manier en met een unieke mimiek aan elkaar breien. Dit alles vindt zijn weerslag in zijn theaterprogramma. Een ‘concert’ van Willem is steeds een sfeervol programma met een mengeling van oud en nieuw werk. Willem mijmert over het heden, het verleden en de toekomst.

De muzikanten: Freddy Desmedt: klarinetten, saxofoons en fluiten, Pol Depoorter: gitaren en mandoline.

De pers over een optreden van Vermandere: “Twee uur Vermandere, de tijd vliegt voorbij!”  “Vermandere ontroert, vertedert en charmeert het publiek, houdt ze een spiegel voor en maakt ze aan het lachen!”
http://willem-vermandere.be/
 

vrijdag
11 oktober 2019

vanaf 20:30
De Bruce Springsteen tributeband

De Bruce Springsteen tributeband - The Boss Brothers

€ 15,00
 
De Bruce Springsteen tributeband


Bruce Springsteen wordt al sinds 1975 beschouwd als één van de meest toonaangevende rockiconen ter wereld. Buiten zijn grote hits zoals onder andere Born To Run, The River, Dancing In The Dark en Streets Of Philadelphia, onderscheidt ‘The Boss’ zich vooral op het podium van andere artiesten. Met zijn befaamde E Street Band geeft hij marathonconcerten die regelmatig uitlopen tot wel langer dan drie uur. Tijdens deze concerten wordt het publiek met een dynamische podiumpresentatie en veel interactie meegenomen in een onvergetelijke avond.
The Boss Brothers is dè Nederlandse Bruce Springsteen tributeband die deze concerten tot in perfectie nastreeft. Met hun authentieke podiumact spelen zij, ook op verzoek, vele Springsteen-klassiekers voor iedere liefhebber en diehard-fan in legendarische live-arrangementen.
Dus kom dansen op en meezingen met de overbekende Springsteen songs!!
https://www.thebossbrothers.nl/
 

zaterdag
16 november 2019

vanaf 20:30
Zing, vecht, huil, bid, ...

Zing, vecht, huil, bid, ... - Micheline van Hautem & Erwin van Ligten

€ 18,00
 
Zing, vecht, huil, bid, ...


Al elf jaar lang vormen de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem en topgitarist Erwin van Ligten een geweldig muzikaal paar. Ze gaan naar de kern van een lied en dagen elkaar uit. Dat deden ze al met Jacques Brel, nu doen ze het met Ramses Shaffy. Het is geen toeval dat hun nieuwe programma speelt in 2019: het jaar dat de zanger alweer tien jaar niet meer onder ons is. In ‘Zing, vecht, huil, bid…’ wordt het repertoire van Nederlands meest kleurrijke chansonnier in een vrouwelijk jasje gestoken. ‘De Shaffy Cantate’, ‘Het is stil in Amsterdam’, ‘Sammy’, ‘Laat Me’, ze komen allemaal voorbij, afgewisseld met verhalen over Ramses’ roemruchte leven.
https://www.michelinemusic.com/
 

zaterdag
7 december 2019

vanaf 20:30
Sorry baby (try-out)

Sorry baby (try-out) - Stefano Keizers

€ 18,00
 
Sorry baby (try-out)


Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.
https://stefanokeizers.nl/
 

zaterdag
16 mei 2020

vanaf 20:30
Fado Mundo

Fado Mundo - Quatro Ventos

€ 18,00
 
Fado Mundo


De Portugese zanger en gitarist Emanuel Pessanha is sinds twintig jaar de voorman van het ijzersterke fadokwartet Quatro Ventos. Om te laten zien dat de fado veel meer is dan alleen een Portugees muziekgenre, brengt de groep in ‘Fado mundo’ een verrassende selectie Portugese versies van liedjes uit alle windstreken, eh... uit quatro ventos dus. Hierbij valt te denken aan fado-arrangementen van nummers van onder meer Ramses Shaffy, Sting, Charles Aznavour en Jacques Brel. Daarnaast spelen de mannen de in hun ogen mooiste fado’s die ooit zijn geschreven.

De Volkskrant over Quatro Ventos: “Meeslepende muziek met warmte gespeeld. (…) Emanuel Pessanha heeft een prachtige, donkerbruine stem en treft de juiste toon tussen ontspanning en passie. Volks en poëtisch, zoals het hoort bij fado. (…) Een geweldige band!”
https://www.quatroventosmusic.com/
 
 
 
0

Winkelwagentje

€ 0,00
Verzendkosten
€ 0,00
TOTAAL
 
 
 
Nog geen account? Meld je nu aan!
 
Wachtwoord vergeten?
 

Genre

Toon alle genres Cabaret/Stand-up Muziek (-theater) Toneel
 
© 2019 Websites & Zo