Stichting CultuurCentrum Zundert
 

vrijdag
1 november 2019

vanaf 20:30
F*ke it

F*ke it - De Gestampte Meisjes

€ 18,00
 
F*ke it


Soms lijkt het leven een grote show. Door social media en de ‘hoe gaat het? Met mij goed’-gesprekken lijkt of het met iedereen om je heen goed gaat, behalve met jou. Durven we nog eerlijk antwoord te geven? En wordt er dan oprecht geluisterd? Mogen we eerlijk zijn of moeten we liegen en altijd blijven lachen? Hoe lang kan jij dit volhouden en wanneer beginnen jouw leugens je in te halen. En wat gebeurt er als je faalt? Na het succes van ‘BALLEN 2.0’ maken De Gestampte Meisjes een show vol magie en illusies waarin alles goed lijkt te gaan. Drie showgirls proberen de schijn hoog te houden maar wat schuilt er nou echt achter die lachende gezichtjes?
Terug in Zundert!!!

Theaterkrant: “De Gestampte Meisjes maken op zeer geestige wijze gehakt van het ideaalbeeld dat media neerzetten van jonge vrouwen en hun gedrag ten aanzien van mannen.”
http://www.degestamptemeisjes.nl/
 

donderdag
13 februari 2020

vanaf 20:30
Finalistentournee 2019

Finalistentournee 2019 - Cameretten Festival

€ 18,00
 
Finalistentournee 2019


Na het succes van vorig jaar hebben we wederom de (nieuwe) finalisten van het Cameretten festival weten te strikken.
De finalisten trekken langs theaters, poppodia en bibliotheekzalen om hun prijswinnende show aan jou te laten zien. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je op een toverbal sabbelt. Tijdens deze avonden maken de artiesten van de toekomst vlieguren op het podium. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik heb die komieken gezien voordat ze stadions uitverkochten.’

’Deze cabaretiers wonnen Cameretten en hebben het pad geplaveid voor de volgende generatie aanstormende talenten: Brigitte Kaandorp, NUHR (Niet Uit Het Raam), Plien en Bianca, Theo Maassen, Eric van Sauers, Marc-Marie Huijbregts, Klaasen & Sandifort, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, Patrick Laureij, Janneke de Bijl, Chris Verlaan en vele anderen.
https://cameretten.nl/
 

zaterdag
21 maart 2020

vanaf 20:30
Masterclass geluk

Masterclass geluk - Guido Weijers

€ 25,00
Uitverkocht!
 
Masterclass geluk


Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Guido blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? Weijers volgde Masterclasses over ‘geluk‘ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDTALK over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk.
Uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen komen voorbij en laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Antwoorden op vragen. We beloven geen ‘cabaret’. Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.
GEEN CABARET
WEL GRAPPIG!
https://www.guidoweijers.nl/
 

zaterdag
2 mei 2020

vanaf 20:30
Gulzig

Gulzig - Rob Scheepers

€ 18,00
 
Gulzig


Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na zijn traditionele Nieuwjaarsconference onder de rivieren is het nu tijd voor zijn derde landelijke show. Geen hoofdzonde is Rob vreemd. Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer qualitytime, meer optredens, meer borrelnootjes, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer……..van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent en niet kent. Maar wie wil dat nou niet? Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kan u nog meer grappen verwachten. En meer verhalen. En meer lachen. Meer van alles!

Eindhovens Dagblad: “De timing van Rob Scheepers - niet onbelangrijk bij cabaret - is perfect en vakkundig en snedig” 
https://www.robscheepers.com/
 
 
 
0

Winkelwagentje

€ 0,00
Verzendkosten
€ 0,00
TOTAAL
 
 
 
Nog geen account? Meld je nu aan!
 
Wachtwoord vergeten?
 

Genre

Toon alle genres Cabaret/Stand-up Muziek (-theater) Toneel
 
© 2019 Websites & Zo