april 2020

CultuurCentrum Zundert

Nieuwsbrief

april 2020

De theaterkassa is tot nader bericht gesloten.

 

Beste ,

 

Het Coronavirus houdt ons allemaal in een stevige greep. Zoveel mogelijk binnen blijven, gepaste afstand houden en regelmatig je handen wassen helpen hopelijk om het virus een halt toe te roepen. Dat zal waarschijnlijk een zaak van lange adem worden. Iedereen ondervindt de gevolgen van de coronacrisis aan den lijve. Angst, onzekerheid en ook verdriet om de mensen die er door getroffen worden, houden ons bezig.

In dat perspectief zijn de problemen van onze voorstellingen natuurlijk 'klein leed'. Maar we vinden het wel belangrijk om u te informeren over de stand van zaken over de voorstellingen die voor de rest van dit seizoen nog op het programma stonden/staan.

 


 

De voorstellingen

Drie weken geleden heeft de overheid maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Daardoor zijn ook onze voorstellingen tot 1 juni afgelast. Het gaat daarbij om de voorstellingen van:

-          Guido Weijers (21 maart)

-          Ronald Giphart/Jaap Robben (4 april)

-          Rob Scheepers (2 mei)

-          Quatro Ventos (16 mei)

De voorstelling van Arjan Erkel op 6 juni staat nog wel geprogrammeerd, maar het is niet uitgesloten dat deze voorstelling ook afgelast zal moeten worden.

 

Op dit moment wordt gewerkt aan het zoeken van een nieuwe datum voor deze voorstellingen. Dat is een ingewikkelde klus. De theaters hebben de programmering voor het nieuwe seizoen vrijwel allemaal klaar en moeten de afgelaste voorstellingen daar nog ingepast zien te krijgen. Voor de artiesten geldt dat zij een groot aantal voorstellingen moeten verplaatsen. Tenslotte is het ook nog onzeker wanneer er weer voorstellingen mogelijk zijn. Wij gaan ervan uit dat dit in ieder geval niet meer voor de zomervakantie het geval zal zijn.

 


Wat betekent dat voor uw tickets?

De gekochte kaarten blijven in ieder geval geldig. Mocht verplaatsing miet mogelijk zijn, dan gaan wij uiteraard op zoek naar een compensatie, zoals een vervangende voorstelling, een voucher of terugbetaling . Zodra er meer bekend is, informeren wij u hierover en nemen we contact met u op. Dus u hoeft niets te doen, wij nemen contact met u op. Houd u er rekening mee dat dit enige tijd nodig heeft.

 

 

 


 

Ook seizoen Filmhuis ten einde    

 

 

 

Ook het lopende seizoen van het filmhuis Zundert zal niet meer hervat worden. Daarmee komt een onverwacht einde aan een succesvol seizoen waarin we samen met het van Goghhuis een aantal goed bezochte films konden vertonen. We hopen deze samenwerking vanaf oktober 2020 een even succesvol vervolg te kunnen geven.

 

Als de omstandigheden het toelaten, wordt in de periode oktober 2020 tot en met mei 2021 iedere tweede woensdag van de maand een filmvoorstelling gehouden in de van Goghkamer achter het van Goghhuis.

 

 

 


 

Steuntje in de rug

 

Ook voor ons is het belangrijk dat we deze moeilijke periode goed doorkomen. Daarom hopen we dat u, als deze bijzondere periode achter de rug is, de weg naar onze voorstellingen weer weet te vinden.

We danken u voor uw begrip, geduld en het vertrouwen. Zodra wij meer duidelijkheid hebben, zullen wij iedereen die kaartjes heeft gekocht persoonlijk informeren. En natuurlijk hopen we u in goede gezondheid terug te zien!

 

 

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden