maart 2020

CultuurCentrum Zundert

Nieuwsbrief

maart 2020

Vanwege het coronavirus is de theaterkassa voorlopig gesloten.

Beste

 

 

Het coronavirus grijpt om zich heen en heeft grote gevolgen voor heel veel mensen. Ook voor ons hebben de maatregelen die de overheid neemt om de verspreiding van het virus in te dammen gevolgen.

Het laatste weekend van de voorstellingen 'Robin Hood' door Hé-Cabaret &Theatergroep is niet doorgegaan en dat geldt ook voor de voorstelling van Guido Weijers op 21 maart en de voorstelling van Ronald Giphart en Jaap Robben op 4 april.

 

 

Mensen die voor deze voorstellingen kaartjes hadden gekocht worden geïnformeerd of deze voorstellingen op een andere datum plaatsvinden en/of op welke wijze compensatie plaats vindt.

 

Ook het filmhuis zal in april geen doorgang vinden.

 

Onze theaterkassa is tijdelijk gesloten. Onderaan deze nieuwsbrief leest u hoe u kaartjes kunt kopen voor de komende voorstellingen.

 

Via onze website (www.cczundert.nl/nieuws) en facebook (CultuurCentrum Zundert) houden wij u op de hoogte over eventuele gevolgen voor de voorstellingen die gepland zijn vanaf mei. Voorlopig gaan we van uit dat de hieronder staande voorstellingen wel doorgaan.

  

Rob Scheepers:  'Gulzig'

Zaterdag 2 mei 2020

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 18

 

Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na zijn traditionele Nieuwjaarsconference onder de rivieren is het nu tijd voor zijn derde landelijke show.

Geen hoofdzonde is Rob vreemd.

 

 

Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer qualitytime, meer optredens, meer borrelnootjes, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer……..van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent en niet kent. Maar wie wil dat nou niet?

 

Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kan u nog meer grappen verwachten. En meer verhalen. En meer lachen. Meer van alles!

 


Quatro Ventos:  'Fado Mundo'

Zaterdag 16 mei 2020

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 18

 

 

De Portugese zanger en gitarist Emanuel Pessanha is sinds twintig jaar de voorman van het ijzersterke fadokwartet Quatro Ventos. Om te laten zien dat de fado veel meer is dan alleen een Portugees muziekgenre, brengt de groep in ‘Fado mundo’ een verrassende selectie Portugese versies van liedjes uit alle windstreken, eh... uit quatro ventos dus. Hierbij valt te denken aan fado-arrangementen van nummers van onder meer Ramses Shaffy, Sting, Charles Aznavour en Jacques Brel.

 

Daarnaast spelen de mannen de in hun ogen mooiste fado’s die ooit zijn geschreven.

 

 

de Volkskrant over Quatro Ventos:

“Meeslepende muziek met warmte gespeeld. (…) Emanuel Pessanha heeft een prachtige, donkerbruine stem en treft de juiste toon tussen ontspanning en passie. Volks en poëtisch, zoals het hoort bij fado. (…) Een geweldige band!”


 


 

Arjan Erkel:  'Vrijheid van denken en doen'

Zaterdag 6 juni 2020

Aanvang 20.30 uur

Entree: € 18

 

Vrijheid van denken en doen is de buitengewoon indrukwekkende voorstelling van Arjan Erkel over zijn ontvoering in Dagestan. Over 607 bange dagen ontbering en onzekerheid. Over de weg van hoop, moed en kracht naar (innerlijke) vrijheid. Het theaterprogramma wordt gelardeerd met muziek die Arjan Erkel hielp om Oerend Hard verder te gaan. Hij raakt je.

 

Publieksreactie: ‘Arjan is geen acteur en geen zanger, maar dat is nu net de kracht: het publiek beseft dat het niet kijkt naar iemand die het speelt, maar naar iemand die het écht heeft meegemaakt en ondergaan. De ontvoering, de angst, het verdriet maar ook de nodige humor en de muziek die hem er doorheen sleepten. Met als toegevoegde waarde het gitaarspel van de sympathieke Jan Wilm Tolkamp (Normaal). Een aanrader om te bezoeken.’

 

tekst en performance: Arjan Erkel
gitaar en zang: Jan Wilm Tolkamp

 

 

 

 

 

 


 

Kaartjes Kopen ? 

Vanwege het coronavirus is de theaterkassa tijdelijk gesloten. Voorlopig geldt de sluiting tot woensdag 8 april. Tijdig voor die datum kunt u op de website www.cczundert.nl  en op onze facebookpagina (CultuurCentrum Zundert) zien of de theaterkassa vanaf 8 april weer open is op woensdagmiddag (14.00 - 17.00 uur) en zaterdag (10.00 - 12.00 uur). Tot die tijd kunt u wel kaartjes kopen. Hieronder zetten we de mogelijkheden op rij.

 

·         Via de website (www.cczundert.nl) kunt u kaartjes reserveren en betalen.

·         Tijdens openingstijden van de Schroef kunt u een bestelformulier invullen.

·         Per mail theater@cczundert.nl .

 

Gereserveerde kaartjes worden niet verstuurd.

Je kunt de kaartjes vanaf 1 uur voorafgaand aan de voorstelling bij de theaterkassa afhalen.

 

 

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden