juli 2019

CultuurCentrum Zundert

Nieuwsbrief

juli 2019

Openingstijden
Theaterkassa

 

vanaf 11 september 2019

 

Wo. 14.00 - 17.00
Za. 10.00 - 12.00

Beste ,

 

De theaterbrochure voor 2019/2020 is eind juni verspreid via de Zundertse Bode. En dat die brochure bekeken en gelezen is hebben we gemerkt. Voor verschillende voorstellingen vliegen de kaartjes de deur uit. Toppers daarbij zijn de voorstellingen van Willem Vermandere en the Boss Brothers.

De absolute topper was, zoals te verwachten, de voorstelling van Guido Weijers. Die was binnen 2 dagen volledig uitverkocht. In deze nieuwsbrief informatie over de eerste voorstellingen in het nieuwe seizoen, dat eind september van start gaat.

 


 

Voorstelling Guido Weijers Uitverkocht

 

Op 21 maart 2020 staat Guido Weijers met zijn 'masterclass Geluk' in het CultuurCentrum. Het is best bijzonder dat we een artiest als Guido Weijers naar Zundert kunnen halen. Dat voor deze voorstelling veel belangstelling zou zijn, hadden we wel voorzien. Maar dat de verkoop zo snel zou gaan, dat verraste ons toch ook wel.

Op zaterdag 6 juli om 10.00 uur startte de verkoop en binnen 24 uur waren alle 300 kaartjes verkocht.

 

 


28 september 2019: Willem Vermandere: Heden, verleden en toekomst

 

 

Willem Vermandere: een bijzonder mens, een filosoof en begenadigd zanger/verteller. Maar daarnaast is hij ook nog beeldhouwer, schilder en schrijver. Zijn teksten zijn als literatuur en zijn muziek heeft een zuidelijk timbre.

Hij kan als geen ander liedjes over het leven, personen, gebeurtenissen en de maatschappij op een conférence-achtige manier en met een unieke mimiek aan elkaar breien. Dit alles vindt zijn weerslag in zijn theaterprogramma. Een ‘concert’ van Willem is steeds een sfeervol programma met een mengeling van oud en nieuw werk. Willem mijmert over het heden, het

verleden en de toekomst. 

De pers over een optreden  van Vermandere: “Twee uur Vermandere, de tijd vliegt voorbij!” “Vermandere ontroert, vertedert en charmeert het publiek, houdt ze een spiegel voor en maakt ze aan het lachen”. De muzikanten: Freddy Desmedt: klarinetten, saxofoons en fluiten - Pol Depoorter: gitaren en mandoline. "Heden, verleden en toekomst"; een avond lang genieten!.

                                                                        “Zijn liedjes zijn

als hout & steen

Zijn wijsjes

als van water

Zijn wijsheid

is van vroeger nog

en voor heel veel later”

- Herman van Veen- 

 

 

De verkoop voor deze voorstelling loopt erg goed, dus wacht niet te lang met het reserveren van kaartjes als u deze voorstelling niet wil missen.

 


 

11 oktober: The Boss Brothers (Dé Bruce Springsteen tributeband)

 

 

Bruce Springsteen wordt al sinds 1975 beschouwd als één van de meest toonaangevende rockiconen ter wereld. Buiten zijn grote hits zoals o.a. Born To Run, The River, Dancing In The Dark en Streets Of Philadelphia, onderscheidt ‘The Boss’ zich vooral op het podium van andere artiesten. Met zijn befaamde E Street Band geeft hij marathonconcerten die regelmatig uitlopen tot wel langer dan 3 uur. Tijdens deze concerten wordt het publiek met een dynamische podiumpresentatie en veel interactie meegenomen in een onvergetelijke avond.

The Boss Brothers is dè Nederlandse Bruce Springsteen tributeband die deze concerten tot in perfectie nastreeft. Met hun authentieke podiumact spelen zij, ook op verzoek, vele Springsteen-klassiekers voor iedere liefhebber en diehard-fan in legendarische live-arrangementen.

Dus kom dansen op en meezingen met de overbekende Springsteen songs!!

 

Ook voor deze voorstelling is veel belangstelling. In de eerste week nadat de theaterbrochure is verspreid, zijn er al bijna 100 kaartjes verkocht. Voorkom dus teleurstelling en reserveer uw kaartjes voor een geweldige muzikale avond.

 


 

Kaartjes kopen?

 

Openingstijden theaterkassa

Online kaartverkoop zit in de lift. Handig en makkelijk, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

U kunt via onze website online bestellen tot één week voor de datum van de voorstelling.

 

Toch liever uw kaarten aan de kassa kopen? 

Vanaf woensdag  11 september 2019 t/m woensdag 3 juni 2020  is onze theaterkassa open op:

 

Woensdagmiddag 14:00 - 17:00 uur
Zaterdagmorgen 10:00 - 12:00 uur
   

 

De theaterkassa is tevens één uur voorafgaand aan iedere voorstelling geopend.

 

Hieronder zetten we alle mogelijkheden voor het reserveren van kaartjes op een rij.

 

·         Via de website (www.cczundert.nl) kunt u kaartjes reserveren en betalen.

·         Via de theaterkassa in CC Schroef, Molenstraat 5. 

·         Tijdens de openingstijden van de theaterkassa kunt u ook telefonisch reserveren via 076 597 19 99

·         Als de theaterkassa gesloten is kunt u tijdens openingstijden van CC Schroef een bestelformulier invullen.

·         Per mail theater@cczundert.nl.

 

Gereserveerde kaartjes worden niet verstuurd.

U kunt de kaartjes vanaf 1 uur vòòr de voorstelling bij de theaterkassa afhalen. U kunt er ook voor kiezen de kaartjes eerder op te halen tijdens de openingstijden van de theaterkassa.

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden