april 2019

nieuwsbrief             

april 2019              

Theaterkassa is gesloten tot september 2019

 

Beste ,

 

Met twee prachtige voorstellingen in de afgelopen weken (Gerard van Maasakkers met Kon. Harm. Nut en Vermaak en Mark van de Veerdonk) komt het einde van het theaterseizoen 2018/2019 alweer in zicht. Het is een bijzonder seizoen geworden waarin we een sterke groei van het aantal bezoekers hebben kunnen constateren. Daar zijn we natuurlijk blij mee. We hopen dat die trend zich in het komende seizoen doorzet. Wij hebben daar wel vertrouwen in omdat we ook voor het nieuwe theaterseizoen een afwisselend en kwalitatief strerk programma kunnen presenteren.

 

Natuurlijk wensen wij u een geweldige zomer en een fijne vakantie en zien wij u graag weer in het nieuwe theaterseizoen.

 

Maar voor het zover is en het doek valt voor dit seizoen hebben we op zaterdag 18 mei nog een heel bijzondere voorstelling. Deze seizoensafsluiter bieden wij u gratis aan.

 


 

Zaterdag 18 mei: Tiuri:   'Lonely Riders'  (gratis voorstelling).

 

 

Theaterwerkplaats Tiuri maakt al jaren theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking. Tiuri is ervan overtuigd dat ieder mens een talent heeft, dat zichtbaar gemaakt mag worden. Vanuit de gedeelde passie voor theater leidt Tiuri de acteurs op, in samenwerking met professionele theatermakers. Zij maken samen unieke voorstellingen die tot stand komen vanuit de ideeën van de spelers.  Daarmee wordt de bijzondere belevingswereld van deze spelers zichtbaar gemaakt.


LONELY RIDERS is een voorstelling over eenzaamheid en de drang om ergens bij te horen. Wanneer hoor je erbij? Wil ik erbij horen  of ben ik liever op mezelf? Hoe doe ik dat?
Met deze vragen zijn de spelers aan de slag gegaan en maken we vanuit improvisatie, eigen inspiraties en uitprobeersels de voorstelling LONELY RIDERS.

 

Deze bijzondere voorstellingen bieden wij u gratis aan.

 

Zaterdag 18 mei 2019

Aanvang 20.30 uur             

Entree:  gratis. Wel graag vooraf per e-mail aanmelden via theater@cczundert.nl en daarbij aangeven met hoeveel mensen u komt. U krijgt geen bevestiging. Zodra het maximale aantal bezoekers is bereikt, geven wij dat op de website aan.

 

 


Zaterdag 18 en zondag 19 mei: Kunstroute Zundert.

 
Tijdens Kunstroute Zundert stellen beeldend kunstenaars (alle disciplines en zowel amateurs als (semi-)professionelen) uit de gemeente Zundert hun atelier open voor het publiek. Er doen 26 kunstenaars op 17 verschillende locaties mee.
Het thema voor dit jaar is: ‘Schokkend’
Vorig jaar was het centrale thema ‘stapelen’ een groot succes. Beeldend kunstenaar Debbie Nijland was de winnares van de Publieksprijs 2018 en heeft als thema ‘schokkend’ bedacht. Hoe dat thema door de deelnemers geïnterpreteerd gaat worden kunt u tijdens het weekend van 18 en 19 mei zelf beoordelen in het Vincent van Goghhuis aan de Markt 26 in Zundert. Ook kunt u daar stemmen op uw favoriete kunstwerk voor de Publieksprijs 2019. De winnende kunstenaar bepaalt het thema van 2020!
Het Vincent van Goghhuis is tevens het startpunt van de Kunstroute en hier kunt u ook de flyer met routekaart ophalen.
De Kunstroute Zundert vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 mei. Alle ateliers zijn geopend van 11:00 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom.
Kunstroute Zundert wordt georganiseerd door Stichting Beeldend Centrum Zundert.

Download hier de brochure van de Kunstroute.

 


 

Let op: de nieuwe theaterbrochure komt eraan.

 

Op dit moment leggen we de laatste hand aan de nieuwe theaterbrochure. Net als vorig jaar zal die huis aan huis worden bezorgd met de Zundertse Bode. In de week van 26 juni (week 26) mag u de nieuwe brochure tegemoet zien.

 

Mocht u de brochure onverhoopt niet ontvangen, dan kunt u een gratis exemplaar afhalen tijdens de openingstijden van het gebouw. Ook zal de brochure op onze website (www.cczundert.nl) geplaatst worden.

 

 

Beperkte bereikbaarheid zomerperiode.

In de komende maanden (tot begin september) is de theaterkassa gesloten. Wij zijn uiteraard wel bereikbaar via e-mail (theater@cczundert.nl.) Houdt u er rekening mee dat het even kan duren voordat u een reactie krijgt.

 

Zodra het nieuwe theaterprogramma definitief is, zal in de brochure en op de website vermeld worden hoe u kaartjes kunt reserveren.

 


 

 

 

 

 

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden