maart 2019

Nieuwsbrief

maart   2019

Openingstijden
Theaterkassa

 

Wo. 14.00 - 17.00

Za. 10.00 - 12.00

Beste ,

 

Hoewel je er op dit moment nog niet zoveel van merkt, is de lente toch op komst. Nog een weekje en dan is het officieel zover. Dat betekent ook dat het einde van het theaterseizoen langzaam maar zeker in zicht komt. Maar we hebben nog heel wat lekkers voor de laatste maanden bewaard !

U leest er  in deze nieuwsbrief meer over.

Wij zijn inmiddels gestart met het samenstellen van een mooi theaterprogramma voor het volgende theaterseizoen. Ook dat belooft een hele mooie programmering te worden met een paar echte uitschieters. We hopen kort voor de zomer de theaterbrochure bij u in de bus te hebben, zodat u voldoende tijd heeft om de voorstellingen van uw keuze uit te zoeken.

 

Maar voor het zover is, bent u natuurlijk van harte welkom bij de voorstellingen van de komende maanden.

 


 

 

15, 16, 17, 22, 23 en 24 maart 2019:

Hé Cabaret theatergroep:   'De gelaarsde kat'

Hé raadt eens? Goed nieuws voor jullie. We hebben weer een nieuwe familievoorstelling voor jullie gemaakt.

 

Komend seizoen spelen we met Hé-Cabaret & Theatergroep het stuk ‘De gelaarsde kat’.

Wanneer de molenaar sterft, erven zijn oudste zoons alles. De jongste zoon alleen de oude kat. Dat is natuurlijk niet eerlijk. Maar waar is het testament?

Bovendien komt de koningin naar het dorp, probeert een griezel mensen te ontvoeren om aan zijn meester te voeren en betovert een fee de oude kat.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is komt ook nog de geheimzinnige Markies van Carabas naar het dorp. Gelukkig is er één persoon die zijn koppie er bij houdt. Hij snort door het verhaal en is niet voor de poes. Als de wanhoop toeslaat trekt hij de stoute schoenen aan. Dus geen paniek. Als alles mis dreigt te gaan is er altijd nog de gelaarsde kat.

 

vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019

vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019

Aanvangstijden: zondagen 14.00 uur, andere dagen 19.00 uur

Entree:  € 10

 


 

Zaterdag 13 april 2019:  Gerard van Maasakkers in concert met de Koninklijke Harmonie Nut en Vermaak

 

De Koninklijke Harmonie Nut en Vermaak brengt een avondvullend programma waarin het repertoire van Gerard van Maasakkers centraal staat. Zijn vader speelde bugel, en in z'n jonge jaren schaamde hij zich voor z'n ‘stom kiepevel’ als fanfare De Vooruitgang door de straten trok. Maar dat is al heel lang verleden tijd. In zijn 40-jarige carrière heeft zanger Gerard van Maasakkers regelmatig opgetreden met Brabantse harmonieën en fanfares. Zijn liedjes krijgen nóg meer kleur als er een gloed van koper en een zweem van hout overheen komt. 

Een bijzonder Brabantse onderonsje op zaterdag 13 april.

 

 

 

Zaterdag 13 april 2019     

Aanvang 20.00 uur  

Deze voorstelling is inmiddels uitverkocht !

 

 

 

 

 


 

Vrijdag 19 april 2019: Mark van de Veerdonk:  Geen Viking

Mark is een graag geziene gast in Zundert. Velen hebben zijn voorstellingen bezocht en gelachen om  zijn absurde humor. Voor een try-out van ‘Geen Viking’ komt hij wederom naar Zundert. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto ‘Het leven is geen grap,  je moet het er zelf van maken’. Mark doet in ‘Geen  Viking’ verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat  is ook wat waard.

Wie bekend is met zijn optredens, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve ‘eend’, een telefooncel, een gecrashte  solex, een ladekast en een concertvleugelboot … wat sleept  de Mark nu het podium  op? Hij zegt zelf: ‘Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen: ‘Geen  Viking’.

Na de voorstelling  is er in de foyer als bonus nog een muzikaal optreden van Mark met band.

 

Vrijdag 19 april 2019 

Aanvang 20.30 uur

Entree: € 18,00 (incl. afterparty)

 


 

Zaterdag 18 mei 2019: Tiuri

Theaterwerkplaats Tiuri maakt al jaren theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking. Tiuri is ervan overtuigd dat ieder mens een talent heeft, dat zichtbaar gemaakt mag worden. Vanuit de gedeelde passie voor theater leidt Tiuri de acteurs op, in samenwerking met professionele theatermakers. Zij maken samen unieke voorstellingen die tot stand komen vanuit de ideeën van de spelers.  Daarmee wordt de bijzondere belevingswereld van deze spelers zichtbaar gemaakt.

 

Zaterdag 18 mei 2019

Aanvang 20.30 uur             

Entree:  € 15,00 

 

 

 

         

  

Kaartjes kopen ?

Als u een van de voorstellingen wil bezoeken, dan kunt u kaartjes reserveren via de website. De kaartjes liggen dan klaar als u de voorstelling bezoekt. U kunt de kaartjes ook kopen tijdens de openingsuren van de theaterkassa (zie bovenaan deze nieuwsbrief). Ook het afhalen van bestelde kaartjes kan tijdens deze openingstijden. De voorstelling van Gerard van Maasakkers met Nut en Vermaak is volledig uitverkocht.

 

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden