december 2018

Nieuwsbrief

december

2018

Openingstijden
Theaterkassa

Wo. 14.00 - 17.00
Za.  10.00 - 12.00

Beste ,

 

 

De laatste weken van 2018 zijn aangebroken. Sinterklaas is weer naar warmer oorden afgereisd en de kerstbomen worden opgetuigd. Wij sluiten ons daar helemaal bij aan. De komende weken staan twee sfeervolle voorstellingen geprogrammeerd: een kerstconcert met Big Band BUZZ op zaterdag 15 december 2018  en de nieuwjaarsconcerten van Nut & Vermaak op 5 en 6 januari 2019.

Januari 2019 wordt een maand met volop feest in het CultuurCentrum: 

Corso-Vaandelfeest op 12 januari en Volle Maonvoorstellingen vanaf 18 januari.

 

En vanaf februari 2019 hebben wij weer enkele mooie voorstellingen: de finalisten van het Camerettenfestival komen op donderdag 7 februari 2019 naar Zundert en op zaterdag 16 februari 2019 hebben we een heel bijzondere voorstelling: illusionist Jochem Nooyen komt dan bij ons in het theater met zijn Mind Illusieshow 'Privacy'. Kortom genoeg te doen.

 

Zoekt u nog een leuk kadootje voor onder de kerstboom? Koop dan nu nog snel een paar theaterkaartjes. Tot 1 januari 2019 kunt u voor alle voostellingen van dit seizoen nog kaartjes kopen tegen de oude prijs. Vanaf 1 januari 2019 moeten we de prijzen met € 0,50 verhogen omdat de BTW dan omhoog gaat van 6% naar 9%.

 

 

Natuurlijk wensen wij u fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar. 

 

 

 


 

ABBA-voorstellingen weer grandioos !!

 

 

 

De voorstellingen van de Supertroupers waren ook dit jaar weer een doorslaand succes. Ruim 1.000 bezoekers genoten, verdeeld over 2 voorstellingen, van een geweldig spektakel. Alle grote hits van ABBA kwamen voorbij en werden door de honderden aanwezigen meegezongen. Compleet met een geweldige lichtshow waren deze voorstellingen echte pareltjes in dit toch al succesvolle seizoen.

 

 

 

 

 

 

De voorstelling van Julika Marijn over het leven van Helene Kröller-Müller was eveneens een succes. Julika wist het publiek van de eerste tot de laatste minuut te boeien met deze indrukwekkende voorstelling. De reacties na afloop waren dan ook unaniem erg positief.

 


 

15 december:  BUZZ: A holly Jolly Christmas concert

Big Band BUZZ bestaat uit ruim 20 enthousiaste muzikanten die onder leiding van Machiel de Kruijf inmiddels zes jaar lang een heus Big Band-repertoire neerzetten. Van klassiek bigband-werk tot modern en pop; met een gevarieerd repertoire maken ze van elke gelegenheid een feestje. Op 15 december trekken ze hun winterjassen aan, en komen ze met een bijzonder concert speciaal voor de feestdagen: A Holly Jolly Christmas Concert! Een heerlijke avond vol oude kerstsongs, guilty pleasures en knetterende kersthits.   

 

Zaterdag 15 december 2018                             

Aanvang 20.30 uur                                             

Entree: € 15,00       

 


   

 

5 en 6 januari 2019:

Nieuwjaarconcerten  Koninklijke Harmonie Nut & Vermaak

 

Het nieuwjaarsconcert van de Koninklijke Harmonie Nut en Vermaak is inmiddels een traditie in het eerste weekend van het nieuwe jaar. Tijdens 2 concerten (zaterdag en zondag) laten de muzikanten van Nut en Vermaak het publiek genieten van hun veelzijdige repertoire. Een muzikale happening van hoog niveau.

 

Zaterdag 5 en zondag 6 januari 2019   

Aanvang zaterdag 5 januari 19.30 uur                           

Aanvang zondag 6 januari 11.00 uur                           

Kaartverkoop via 'WOUW', Molenstraat 26a     

 


 

12 januari:  Vaandelfeest

 

Tijdens de aardbeienfeesten stond de maquette van Iguano in(ter)action nog bij ons de theaterzaal. Ruim een half jaar later mag 't Stuk als winnaar van het corso 2018 op diezelfde plaats het erevaandel in ontvangst nemen. En dat moet natuurlijk gevierd worden.

 

Hoe dat feest er precies uit zal zien is, zoals altijd bij het vaandelfeest, nog een beetje een verrassing, maar dat het een groot feest gaat worden staat natuurlijk vast. Het CultuurCentrum wordt op 12 januari omgetoverd tot een Jungle.

 

Het gebouw zal weer uitpuilen en heel corso-Zundert viert de afsluiting van het corsoseizoen 2018 en tegelijk het begin van het nieuwe corsoseizoen.

 

 

zaterdag 12 januari 2019

het feest begint om 20.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

18, 19, 20, 25 en 26 januari: Volle Maon: Werk in uitvoering.

 

 

De Volle Maon staat garant voor een avondje ongecompliceerde humor. Verschillende Zundertse groepen en solisten vermaken u met onnavolgbare sketches en liedjes.

 

Zoals altijd is de Volle Maon ook dit jaar weer actueel: Werk in UItvoering is het thema en dat heeft natuurlijk alles te maken met de herinrichting van de Molenstraat.

 

 

Vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 januari 2019  

Vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2019

 

Aanvangstijden:

zondag 20 januari 14.00 uur

andere dagen: 20.00 uur

 

Entree: € 10 (ook na 1 januari 2019).

 

Let op: kaartjes worden niet toegestuurd maar kunnen afgehaald worden tijdens openingstijden theaterkassa of vanaf 1 uur voorafgaande aan de voorstelling.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Voorproefje februari 2019

 

7 februari:  Cameretten-finalisten

De 3 finalisten van het onlangs gehouden Camerettenfestival toeren door Nederland en doen daarbij ook Zundert aan. Een mooie gelegenheid om jong, aanstormend cabarettalent aan het werk te zien. Natuurlijk is ook Chris Verlaan, de winnaar van dit jaar, van de partij. Kijk hier alvast naar een voorproefje.

 

 

 

 

16 februari: Jochem Nooyen:  M!nd illusion 'Privacy'.

 

 

Voor het eerst sedert lange tijd weer eens een illusionist bij ons in het theater. Kom u verwonderen bij de voorstelling van Jochem Nooyen. Klik hier voor een klein voorproefje.

 

Meer informatie over deze en andere voorstellingen op www.cczundert.nl

 

 

 

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden