september 2020

CultuurCentrum Zundert

Nieuwsbrief september

2020

Openingstijden
Theaterkassa

 

Wo. 14.00 - 16.00
Za. 10.00 - 12.00

 

locatie: Caspar Damstraat 10

Zundert

tel. 076 850 10 77

 

Beste ,

 

Na een aantal spannende maanden kunnen we u in deze nieuwsbrief melden dat we in de komende maanden weer een aantal voorstellingen op het programma hebben staan. Door het corona-virus en de onverwachte sluiting van De Schroef heeft ons programma langer stil gelegen dan ons en waarschijnlijk ook u lief is. Maar nu kijken we weer uit naar een aantal mooie voorstellingen

 

U bent de komende maanden van harte welkom om onze voorstellingen in De Koutershof in Rijsbergen te bezoeken. 

 

 


 

Wij gaan verhuizen!        

In juli heeft de gemeente De Schroef gesloten. Over ongeveer 2 jaar moet het gebouw helemaal opgeknapt en heringericht zijn. Dan kunnen wij onze voorstellingen uitvoeren in een theaterzaal die aan alle eisen van deze tijd voldoet. 

 

Uiteraard hebben we gezocht naar een tijdelijke oplossing voor onze voorstellingen. Die hebben we gevonden in Rijsbergen. In goede samenwerking met het bestuur van De Koutershof kunnen wij de komende maanden 4 voorstellingen in de theaterzaal van deze accomodatie programmeren.

 

 

 

 

Ook onze theaterkassa moet noodgedwongen verhuizen. Vanaf 23 september kunt u voor kaartjes terecht op het adres Caspar Damstraat 10 in Zundert. Dat kan alleen tijdens de openingstijden van de theaterkassa  (zie bovenaan deze nieuwsbrief).

 

 

 

 

 

Tenslotte is ook ons vaste telefoonnummer niet meer beschikbaar. Voor het telefonisch bestellen van kaartjes kunt u tijdens de openingstijden van de theaterkassa bellen met 076 850 10 77.

 

 

 

 


 

Welkom in De Koutershof     

Voor de meeste lezers van deze nieuwsbrief zal De Koutershof wel bekend zijn. Voor degene die dit gebouw nog niet kennen geven we hieronder korte informatie.

Adres: Koutershof 4 in Rijsbergen. Feitelijk staat de Koutershof aan de sint Bavostraat, pal naast de kerk.

Aan de zijkant en de achterkant kan geparkeerd worden.

 

In de grote zaal kunnen onder normale omstandgheden ongeveer 240 mensen zitten. Als gevolg van de corona-maatregelen kunnen we voorlopig maximaal 75 bezoekers ontvangen.

 

 


 

Vrijdag 16 oktober  Bert Gabriëls: 'is er nog wat gebeurd?' 

 

 

vrijdag 16 oktober 2020

de voorstelling vindt plaats in De Koutershof Rijsbergen

het begint om 20.30 uur

een kaartje kost € 18,00   

 

 

Bert Gabriëls is de oudejaarsconferencier van dienst in Vlaanderen. In Nederland heeft hij zijn vaste schare fans die houden van de draaiende redeneringen, semantische spitsvondigheden en de typische Vlaamse Bert-logica.

Voor een cabaretier is de krant een dagelijkse bron van humor. Daarom neemt Bert Gabriëls ze gewoon mee op het podium. Op basis van de grappigste krantenberichten van de afgelopen maanden gaat Bert op zoek naar wat er is gebeurd. Was het uitzonderlijk? Was het voorspelbaar? Weten we het al eigenlijk? En dat alles weet Bert lichtvoetig terug te brengen tot uiterst goede comedy.

En trouwens: Belgische kranten en Nederlandse kranten zijn het niet altijd eens. Over wat er is gebeurd. Gelukkig is Bert als Belg volstrekt neutraal.   

 

 

 


Vrijdag 30 oktober: Debby Petter   'De liefde voorbij'   

vrijdag 30 oktober 2020

de voorstelling vindt plaats in  De Koutershof Rijsbergen

het begint om 20.30 uur

een kaartje kost € 18,00   

 


Een man en een vrouw. Bijna 30 jaar getrouwd. Een goed huwelijk? Zij vinden van wel. En soms ook niet. Een gewoon huwelijk dus. Op een avond vertelt hij zijn vrouw dat hij een geheim heeft. Er volgt een ruzie en hij verlaat boos het huis. Twee uur later is hij dood. Zelfmoord? Waarschijnlijk niet. Een dom ongeluk? Zou kunnen. Zij is bodemloos verdrietig. Om zijn dood en om het geheim.

 

Debby Petter vertelt het in een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog. ‘De liefde voorbij’ is een voorstelling over liefde, geluk en over de vraag wat geluk is. En wat echt is. Bestaat echt geluk? Goeie vraag!

 


 

Flip Noorman zingt Leonard Cohen     

 

vrijdag 27 november 2020

de voorstelling vindt plaats in  De Koutershof Rijsbergen

het begint om 20.30 uur

een kaartje kost € 18,00   

 

Na het overlijden van Leonard Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het toch niet bij die ene keer te laten zwichtte Flip om het programma ook in het theater te brengen. Dit resulteerde in een volledig uitverkochte theatertournee waarover De Volkskrant (****) onder andere schreef: “allemachtig, wat een verrukkelijk theaterconcert!” en “Flip Noorman laat de liedjes van Leonard Cohen fonkelen”.

Bijgestaan door zijn band “De Noormannen” brengt Flip wegens succes dus nog één keer zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde erover: “Leve Flip Cohen”.         

 

 

van Ligten & van der Poel: 'Forever 27'           

vrijdag 11 december 2020

de voorstelling vindt plaats in De Koutershof Rijsbergen

het begint om 20.30 uur

een kaartje kost € 18,00       

 

Muziek van Janis Joplin, Jim Morrisson, Brian Jones, Nirvana, Jimi Hendrix, Amy Winehouse, Jeff Buckley, Robert Johnson en vele anderen!

De 27 club, Forever 27 is de benaming voor een groep van legendarische muzikanten die overleden op 27-jarige leeftijd. Toen rond 1970 in korte tijd de 27-jarigen Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin en Jim Morrison overleden werd het verband voor het eerst gelegd en een club gesuggereerd. Later voegden o.a. Kurt Cobain van Nirvana, Amy Winehouse, Jeff Buckley en met terugwerkende kracht bluesgitarist Robert Johnson zich tot de club. In de regel zijn de leden van de Club van 27 invloedrijke musici met een levensstijl gekenmerkt door overmatig drugs- en alcoholgebruik. 

 

 

 

 

 


 

 

Kaartjes kopen voor de voorstellingen  

  

De gemakkelijkste manier om aan kaartjes te komen is reserveren via de website (www.cczundert.nl) . Dat kan door te gaan naar 'reserveer kaartjes' en daar uw bestelling te plaatsen. U dient daarvoor wel een account aan te maken. Voordeel daarvan is dat u bij een volgende bestelling niet opnieuw al uw gegevens hoeft in te voeren. 

 

U kunt ook kaartjes bestellen per mail via theater@cczundert.nl. Let op dat u dit uiterlijk één dag voor de voorstelling doet, zodat wij voldoende tijd hebben om uw bestelling te verwerken.

 

Daarnaast blijft ook onze theaterkassa open.

Die wordt tijdelijk gevestigd op het adres Caspar Damstraat 10 in Zundert.

U kunt daar terecht op:

- woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur

- zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur

De theaterkassa is geopend vanaf 23 september.

 

Verder kunt u ook telefonisch reserveren via 076-850 10 77. Tijdens de openingstijden van de theaterkassa zijn wij telefonisch zeker bereikbaar, daarnaast beperkt.

 

U kunt ook kaartjes kopen voorafgaande aan de voorstelling. De theaterkassa is dan vanaf één uur voor de voorstelling geopend. De locatie is dan De Koutershof, Rijsbergen.

 

Bestelde kaartjes worden niet thuis gestuurd, maar liggen klaar als u de voorstelling bezoekt.

 

Bij het reserveren zal u steeds gevraagd worden naar een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Dit hebben wij in de eerste plaats altijd gedaan om u te kunnen bereiken als een voorstelling onverhoopt wordt gewijzigd.

Echter zullen deze gegevens momenteel ook worden gebruikt als ze door de GGD worden opgevraagd voor bron- en contactonderzoek bij een corona-besmetting.

Uw telefoonnummer wordt uitsluitend voor deze doeleinden gebruikt.

 


 

 

Info over Corona-maatregelen

 

Wij willen uiteraard alles in het werk stellen om onze voorstelling corona-veilig te laten verlopen. Daarvoor vragen wij uw begrip en uw medewerking.

  1. Houdt u bij het binnenkomen en buitengaan voldoende afstand.
  2. Wij zorgen ervoor dat alle stoelen en tafels vóór de voorstelling schoongemaakt zijn. De tafels/stoelen staan op de vereiste afstand van elkaar. Het is de bedoeling dat ze blijven staan en u niet gaat schuiven met stoelen.
  3. Wij zullen u vragen bij het binnengaan  de theaterzaal rij voor rij te vullen.
  4. Voor zover wij uw telefoonnummer niet hebben via de reservering, zullen wij u vragen een formuliertje in te vullen met uw naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden uiteraard alleen gebruikt als ze door de GGD worden opgevraagd voor bron- en contactonderzoek bij een corona-besmetting.
  5. Bij het binnengaan van de zaal kunt u koffie/thee kopen bij de ingang van de zaal (€ 1,50). Wilt u iets anders drinken, dan moet u dat halen in ‘de Taveerne’ van de Koutershof.
  6. Volgt u alle aanwijzingen van medewerkers van onze stichting en van Koutershof.
Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden