Stichting CultuurCentrum Zundert
 

Guido Weijers: Masterclass 'Geluk'

 

 

Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Guido blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? 

 

 

 

 

Weijers volgde Masterclasses over 'geluk‘ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDTALK over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk.

 

Uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen komen voorbij en laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Antwoorden op vragen. We beloven geen 'cabaret'. Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.

 

GEEN CABARET
WEL GRAPPIG!

 

 

zaterdag 21 maart 2020

aanvang 20.30 uur

een kaartje kost € 25

Kaartje kopen?  kijk hieronder voor de aangepaste bestelwijze.

 

 

Omdat we veel belangstelling verwachten voor deze voorstelling en zoveel mogelijk mensen de gelegenheid willen bieden kaartjes te kopen, hebben we een aparte regeling getroffen voor de kaartverkoop.

De verkoop zal als volgt plaatsvinden:

 

  1. Op zaterdag 6 juli 2019 zal de theaterkassa in het CC de Schroef (Molenstraat 5) geopend zijn van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt dan kaartjes kopen, waarbij een maximum geldt van 4 kaartjes per persoon.
  1. Vanaf zaterdag 6 juli 2019 kunt u vanaf 13.00 uur kaartjes reserveren via het e-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of door het invullen van het contactformulier op onze website (www.cczundert.nl/contact). Ook hier geldt dat per persoon/e-mailadres maximaal 4 kaartjes kunnen worden besteld.

Bij de bestelling moet u de volgende gegevens vermelden:

  • naam/adres/woonplaats;
  • telefoonnummer;

De bestellingen worden afgehandeld in volgorde van het tijdstip waarop de bestelling is binnengekomen.

 

Als u in aanmerking komt voor kaartjes dan krijgt u een e-mail met de bevestiging van uw bestelling en de wijze waarop u de kaartjes kunt betalen. Met deze bevestiging kunt u uw kaartjes, nadat u ze betaald heeft, afhalen tijdens de openingsuren van de theaterkassa of op 21 maart vanaf 19.30 uur. De theaterkassa is geopend vanaf 11 september 2019 op woensdag van 14.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 10.00– 12.00 uur.

 

Is uw bestelling binnengekomen nadat alle kaarten zijn verkocht, dan zullen we dat eveneens per e-mail aan u laten weten.

 

 

 

 

© 2019 Websites & Zo