Stichting CultuurCentrum Zundert
 

Bereikbaarheid

 

Bereikbaarheid 

 

De Schroef  is door de gemeente vanaf juli 2020 gesloten. De verwachting is dat het gebouw, na een ingrijpende verbouwing in de tweede helft van 2022 weer open zal gaan.

De tijdelijke sluiting heeft uiteraard ook gevolgen voor de bereikbaarheid van onze stichting.

Een aantal geplande voorstellingen voor de tweede helft van 2020 worden verplaatst naar de Koutershof in Rijsbergen. 

 

 

Kaartjes kopen voor de voorstellingen 

  

De gemakkelijkste manier om aan kaartjes te komen is reserveren via deze website. Dat kan door te gaan naar 'reserveer kaartjes' en daar uw bestelling te plaatsen. U moet daarvoor wel een account aanmaken. Voordeel daarvan is dat u bij een volgende bestelling niet opnieuw al uw gegevens hoeft in te voeren. 

 

 

 

 

 

U kunt ook kaartjes bestellen per mail via theater@cczundert.nl. Let op dat u dit uiterlijk één dag voor de voorstelling doet, zodat wij voldoende tijd hebben om uw bestelling te verwerken.

 

De theaterkassa is voorlopig gesloten. U kunt wel telefonisch reserveren via 076 850 10 77, bij voorkeur op woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur of zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

 

U kunt ook kaartjes kopen voorafgaande aan de voorstelling. De theaterkassa in de Koutershof is dan vanaf één uur voor de voorstelling geopend.

 

Bij het reserveren zal u steeds gevraagd worden naar een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Dit hebben wij in de eerste plaats altijd gedaan om u te kunnen bereiken als een voorstelling onverhoopt wordt gewijzigd.

Echter zullen deze gegevens momenteel ook worden gebruikt als ze door de GGD worden opgevraagd voor bron- en contactonderzoek bij een corona-besmetting.

Uw telefoonnummer wordt uitsluitend voor deze doeleinden gebruikt.

 

 

Bestelde kaartjes worden niet thuis gestuurd, maar liggen klaar als u de voorstelling bezoekt.

 

Info over Corona-maatregelen

 

Wij willen uiteraard alles in het werk stellen om onze voorstelling corona-veilig te laten verlopen. Daarvoor vragen wij uw begrip en uw medewerking.

 

 

 

 

 

 

  1. Houdt u bij het binnenkomen en buitengaan voldoende afstand.
  2. Wij zorgen ervoor dat alle stoelen en tafels vóór de voorstelling schoongemaakt zijn. De tafels/stoelen staan op de vereiste afstand van elkaar. Het is de bedoeling dat ze blijven staan en u niet gaat schuiven met stoelen.
  3. Wij zullen u vragen bij het binnengaan  de theaterzaal rij voor rij te vullen.
  4. Voor zover wij uw telefoonnummer niet hebben via de reservering, zullen wij u vragen een formuliertje in te vullen met uw naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden uiteraard alleen gebruikt als ze door de GGD worden opgevraagd voor bron- en contactonderzoek bij een corona-besmetting.
  5. Bij het binnengaan van de zaal kunt u koffie/thee kopen bij de ingang van de zaal (€ 1,50). Wilt u iets anders drinken, dan moet u dat halen in ‘de Taveerne’ van de Koutershof.
  6. Volgt u alle aanwijzingen van medewerkers van onze stichting en van Koutershof.

 

Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we allemaal kunnen genieten van een veilige en fijne voorstelling.

 

Algemene Info

Voor overige vragen kunt u ons per mail bereiken via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch via 06 54 73 82 44 (Jan Damen, voorzitter stichting CultuurCentrum Zundert).

 

 

 
© 2020 Websites & Zo