Stichting CultuurCentrum Zundert
 

Bereikbaarheid

 

Bereikbaarheid 

 

De Schroef  is door de gemeente vanaf juli 2020 gesloten. De verwachting is dat het gebouw, na een ingrijpende verbouwing begin 2023 weer open zal zijn.

 

De tijdelijke sluiting heeft uiteraard ook gevolgen voor onze voorstellingen. Gelukkig kunnen we terecht in Koutershof. In 2020 hebben we daar een aantal voorstellingen kunnen laten doorgaan.

Vanwege de beperkingen vanwege corona hebben we besloten om in de periode tot oktober 2021 geen voorstellingen te organiseren. Wel hopen we in de tweede helft van 2021 weer op te kunnen starten met een aantal voorstellingen.

Via onze website, facebook en de nieuwsbrief houden we u op de hoogte.

 

We wensen u ondaks alle beperkingen fijne fesstdagen en een 2021 met perspectief op terugkeer naar het 'oude normaal'.

 

 

Kaartjes kopen voor de voorstellingen 

 

Voorlopig is het niet mogelijk kaartjes te kopen. Vanwege de corona-maatregelen staat er voor de rest van dit theaterseizoen nog maar één voorstelling op de agenda.Dat is de voorstelling van 11 december 2020. Het is de voorstelling 'Forever 27', een muzikale show door van Ligten & van der Poel.

U kunt voor deze voorstelling eventueel op de wachtlijst worden geplaatst. Als vóór 11 december het maximale aantal van 30 bezoekers wordt verruimd, of als al verkochte kaartjes worden afgezegd, kunt u dan de voorstelling toch bezoeken.

U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst door een mail te sturen naar theater@cczundert.nl. 

 

 

 

Info over Corona-maatregelen

 

Wij willen uiteraard alles in het werk stellen om onze voorstelling corona-veilig te laten verlopen. Daarvoor vragen wij uw begrip en uw medewerking.

 

 

 

 

 

 

  1. Houdt u bij het binnenkomen en buitengaan voldoende afstand.
  2. Bij het binnenkomen en buitengaan is een mondkapje verplicht. In de zaal hoeft u tijdens de voorstelling geen mondkapje te dragen zolang u zit.
  3. Wij zorgen ervoor dat alle stoelen en tafels vóór de voorstelling schoongemaakt zijn. De tafels/stoelen staan op de vereiste afstand van elkaar. Het is de bedoeling dat ze blijven staan en u niet gaat schuiven met stoelen.
  4. Wij zullen u vragen bij het binnengaan  de theaterzaal rij voor rij te vullen.
  5. Voor zover wij uw telefoonnummer niet hebben via de reservering, zullen wij u vragen een formuliertje in te vullen met uw naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden uiteraard alleen gebruikt als ze door de GGD worden opgevraagd voor bron- en contactonderzoek bij een corona-besmetting.
  6. Bij het binnengaan van de zaal wordt u een kopje koffie of thee aangeboden. 
  7. Volgt u alle aanwijzingen van medewerkers van onze stichting en van Koutershof.

 

Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we allemaal kunnen genieten van een veilige en fijne voorstelling.

 

Algemene Info

Voor overige vragen kunt u ons per mail bereiken via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch via 06 54 73 82 44 (Jan Damen, voorzitter stichting CultuurCentrum Zundert).

 

 

 
© 2021 Websites & Zo