juli 2020

 

CultuurCentrum Zundert

Nieuwsbrief juli 2020

De Theaterkassa is momenteel gesloten.

 

Beste ,

 

 

 

De gemeente heeft op 14 juli besloten De Schroef, waar onze voorstellingen plaats vinden, met onmiddellijke ingang te sluiten voor in ieder geval twee jaar. In deze nieuwsbrief informeren wij u over de gevolgen die dat heeft voor de geplande voorstellingen.

 

 

 

 

 


De uitgestelde voorstellingen van maart t/m juni 2020         

 

In deze periode is een aantal voorstellingen afgelast vanwege de coronamaatregelen. Daarvan is de voorstelling van Jaap Robben en Ronald Giphart definitief afgelast. Mensen die daar kaartjes voor hadden gekocht hebben hun geld teruggekregen. 

Voor de volgende voostellingen is of wordt een vervangende datum gezocht:

- Guido Weijers (vervangende datum 12 mei 2021);

- Rob Scheepers (vervangende datum 17 september 2020);

- Quatro Ventos;

- Arjan Erkel;

Mensen die kaartjes hebben voor (een van) deze voorstellingen worden per e-mail geïnformeerd. Als deze voorstellingen niet door kunnen gaan krijgen zij uiteraard ook het betaalde bedrag terug.


 

Het programma voor het nieuwe theaterseizoen       

 

Voor het nieuwe theaterseizoen 2020/2021 hadden we, al voor de uitbraak van corona, een programma samengesteld. Omdat in april duidelijk werd dat we voorlopig geen voorstellingen mochten laten doorgaan, hebben we besloten de verspreiding van de theaterbrochure uit te stellen. Inmiddels kunnen er wel theatervoorstellingen doorgaan, maar door de 'anderhalve-meter' regel kunnen we maar een klein aantal kaarten verkopen. Daarom moeten we ook kijken of het laten doorgaan van voorstellingen financieel haalbaar is.

 

Daar komt nu dus bij dat we in ieder geval geen gebruik kunnen maken van De Schroef (voorheen Bij ons... in Zundert). We onderzoeken nu of het mogelijk is om voorstellingen op een andere plaats te laten doorgaan. Als we daar meer zicht op hebben zullen we dat zo snel mogelijk bekend maken.                        

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden