september 2021

CultuurCentrum Zundert

Nieuwsbrief september 

2021


De theaterkassa is tijdelijk gesloten. 

 

Beste ,

 

Nu de zomer op zijn eind loopt en het bijzondere corso 2021 achter de rug is, pakken wij de draad weer op. De ontwikkelingen rondom corona maken het weer mogelijk voorstellingen te organiseren. Omdat de Schroef nog steeds gesloten is (en ook nog wel een hele tijd zal blijven) vinden de 3 voorstellingen die in oktober en november zijn gepland weer plaats in de Koutershof in Rijsbergen. In deze nieuwsbrief meer informatie over deze voorstellingen en over de 'spelregels' om alles corona-veilig te laten verlopen.

 

 

 


 

CultuurCentrum Zundert heet voortaan Theater Zundert  

 

 

 

 

 

Zoals u wellicht bovenaan deze nieuwsbrief heeft gezien is onze naam gewijzigd. De reden daarvoor is dat wij sinds enige tijd niet meer de beheerder van 'de Schroef' zijn. Wij houden ons niet meer bezig met de exploitatie van het gebouw. Onze activiteiten bestaan uit het organiseren van culturele voorstellingen en andere cultureel-maatschappelijke activiteiten. Daar past de naam 'Theater Zundert' beter bij dan onze oude naam.

 


 

 

3 Voorstellingen in oktober/november 2021 

 

 

Voor het najaar 2021 hebben we 3 uiteenlopende voorstellingen geprogrammeerd. Het wordt 3 avonden lang een weerzien met artiesten die eerder ook al in ons theater hebben opgetreden en waar we veel enthousiaste reacties op kregen. Vanaf voorjaar 2022 hopen we weer een volledig programma te kunnen presenteren. Aan de samenstelling daarvan wordt op dit moment druk gewerkt.

 

 

 


Vrijdag 8 oktober:  Chris Verlaan: 'Man in de Maak'.      

vrijdag 8 oktober 2021

de voorstelling vindt plaats in De Koutershof Rijsbergen

het begint om 20.30 uur

een kaartje kost € 18,00

kaartje kopen: klik hier

Voor deze voorstelling gelden coronaregels. Klik hier voor de actuele regels

 

"Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme" (De Volkskrant).

'Man in de Maak' is het debuutprogramma van deze data-analist uit Almere die in 2018 glansrijk de jury- en de publieksprijs van Cameretten won.

 

"Wordt autist, het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist" zong Chris in een uitverkocht Luxortheater in Rotterdam, waarop het publiek hem tot winnaar kroonde. De jury schreef: "Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn.... Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid", en kende Chris de juryprijs toe.

 

In 'Man in de Maak' legt Chris de vinger op de zere plek; bij hem, bij u en om ons heen. Soms fijnzinnig, soms bitterzoet maar de liefdevolle klappen zijn altijd doordrenkt met vrolijkheid cynisme en pessimisme.

 

 

 

 


 

Vrijdag 22 oktober:  Rob Scheepers: 'Scheepers prikt door'                     

 

vrijdag 22 oktober 2021

de voorstelling vindt plaats in De Koutershof Rijsbergen

het begint om 20.30 uur

een kaartje kost € 18,00 

kaartje kopen: klik hier

Voor deze voorstelling gelden coronaregels. Klik hier voor de actuele regels

 

Rob Scheepers is ook een oude bekende in onze programmering. Dit jaar speelt hij bij ons een try-out van zijn oudejaarsconference, getiteld 'Scheepers prikt door'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vrijdag 19 november:  De Gestampte Meisjes: 'Lext Nevel'              

 

vrijdag 19 november 2021

de voorstelling vindt plaats in De Koutershof Rijsbergen

het begint om 20.30 uur

een kaartje kost € 18,00 

kaartje kopen: klik hier

Voor deze voorstelling gelden coronaregels. Klik hier voor de actuele regels

 

De tijd van twijfels is voorbij. De Gestampte Meisjes hebben getraind en zijn hun beste zelf geworden: glorieus en meedogenloos. Ze komen je inspireren en intimideren. Niemand kan meer om ze heen.

De Gestampte Meisjes zijn op zoek gegaan naar de beste versie van zichzelf. Wat is een gelukkig leven? Hoe behaal ik al mijn dromen en doelen? Wanneer ben ik ooit tevreden?

Niets blijkt goed genoeg, dus vergeet al die goeroes, stop met het lezen van zelfhulpboeken en laat die ted-talk-experts maar kletsen. Echter dan dit krijgje het niet. De Gestampte Meisjes laten je de waarheid zien: de worstelende, hijgende, eerzuchtige mensen in al zijn glorie.

 

 


 

 

 

 

Kaartjes kopen voor de voorstellingen 

 

Kaartjes kopen 

De gemakkelijkste manier om kaartjes te kopen is via onze website. U kunt via onderstaande link naar de reseveringspagina doorklikken. Na betaling worden de kaarten voor u gereserveerd en liggen ze  op de avond van de voorstelling voor u klaar bij de ingang van de theaterzaal. klik hier om naar de reserveringspagina te gaan.

 

 

Reserveren kan ook per telefoon. U kunt daarvoor bellen met 06 21 40 64 62.

 


 

Corona-regels bij voorstellingen 2021     

 

 

Bij de voorstellingen van oktober en november 2021 hanteren wij uiteraard de corona-regels van de overheid. Op dit moment houdt dat het volgende in.

 

Bij binnenkomst zal u gevraagd worden om een corona-toegangsbewijs te tonen. Dat is een bewijs dat u:

 - volledig bent gevaccineerd,of

 - corona heeft gehad en daarvan genezen bent, of

 - korter dan 24 uur voor de voorstelling een negatieve coronatest heeft ondergaan

Daarbij moet u zich ook kunnen legitimeren.

 

 

 

 

U kunt het corona-toegangsbewijs via een app op uw telefoon downloaden (CoronaCheck). Deze kunnen wij ter plaatse uitlezen.

 

Mochten de overeidsregels in de komende tijd nog wijzigen, dan zullen wij de nieuwe regels melden aan iedereen die een kaartje heeft gekocht.

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden