Stichting Theater Zundert
 

Bereikbaarheid

 

Bereikbaarheid 

 

De Schroef  is vanwege een ingrijpende vebouwing gesloten. De verwachting is dat het gebouw begin 2023 weer open zal zijn.

 

De tijdelijke sluiting heeft uiteraard ook gevolgen voor onze voorstellingen. Gelukkig kunnen we  terecht in Koutershof. De geplande voorstellingen in oktober en november 2021 zullen daar plaatsvinden. 

 

 

 

 

Kaartjes kopen voor de voorstellingen 

 

Kaartjes kopen 

De gemakkelijkste manier om kaartjes te kopen is via deze website. U kunt via onderstaande link naar de reseveringspagina doorklikken. Na betaling worden de kaarten voor u gereserveerd en liggen ze  op de avond van de voorstelling voor u klaar bij de ingang van de theaterzaal.

 

 

Reserveren kan ook per telefoon. U kunt daarvoor bellen met 06 21 40 64 62.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info over Corona-maatregelen

 

Wij willen uiteraard alles in het werk stellen om onze voorstelling corona-veilig te laten verlopen. Daarvoor vragen wij uw begrip en uw medewerking.

 

 

 

 

 

 

  1. Houdt u bij het binnenkomen en buitengaan voldoende afstand.
  2. Wij zorgen ervoor dat alle stoelen en tafels vóór de voorstelling schoongemaakt zijn. De tafels/stoelen staan op de vereiste afstand van elkaar. Het is de bedoeling dat ze blijven staan en u niet gaat schuiven met stoelen.
  3. Voor zover wij uw telefoonnummer niet hebben via de reservering, zullen wij u vragen een formuliertje in te vullen met uw naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden uiteraard alleen gebruikt als ze door de GGD worden opgevraagd voor bron- en contactonderzoek bij een corona-besmetting.
  4. Volgt u alle aanwijzingen van medewerkers van onze stichting en van Koutershof.

 

Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we allemaal kunnen genieten van een veilige en fijne voorstelling.

 

Algemene Info

Voor overige vragen kunt u ons per mail bereiken via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch via 06 54 73 82 44 (Jan Damen, voorzitter stichting CultuurCentrum Zundert).

 

 

 
© 2021 Websites & Zo